Akbük Gönüllüleri Çalıştay Toplantısı Düzenledi

Akbük Gönüllüleri Çalıştay Toplantısı Düzenledi

Didim Belediyesi’nin 4 Eylül Perşembe günü düzenlediği; “Didim’in geleceğine yön verecek olan 2015-2019 Stratejik Plan”ın tanıtılacağı “Didim Yapılanıyor Çalıştayı”nı görüşmek üzere Akbük Türkan Saylan Kültür merkezinde Site ve kooperatif başkanlarının ka

- Didim Belediyesi’nin 4 Eylül Perşembe günü düzenlediği; “Didim’in geleceğine yön verecek olan 2015-2019 Stratejik Plan”ın tanıtılacağı “Didim Yapılanıyor Çalıştayı”nı görüşmek üzere Akbük Türkan Saylan Kültür merkezinde Site ve kooperatif başkanlarının katıldığı bir toplantı düzenlendi.

Didim Belediyesi’nin 4 Eylül Perşembe günü düzenlediği; “Didim’in geleceğine yön verecek olan 2015-2019 Stratejik Plan”ın tanıtılacağı “Didim Yapılanıyor Çalıştayı”nı görüşmek üzere Akbük Türkan Saylan Kültür merkezinde Site ve kooperatif başkanlarının katıldığı bir toplantı düzenlendi. 1 Eylül Pazartesi günü düzenlenen site başkanları toplantısına Akbük Gönüllüleri ev sahipliği yaptı. Gönüllüler’in toplantıyı düzenlemekteki amacı, imza kampanyası sürecinin bir devamı olarak Çalıştay’da, Akbük’ün altyapı sorununa dikkati çekmek; bu meselede kamuoyu oluşturmak.

Toplantıyı, teşekkürle açan Gönüllü Grubu Başkanı Ali Çakmak, İmza kampanyasıyla başlayan çalışmaların özetini yaptı, gördükleri ilgiyi vurguladı ve altyapı sorununun çözülmesine dek çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Daha sonra söz alan Gönüllü Grubu’ndan Gündüz Murgul, toplanan 10 bin imzanın Büyükşehir Belediye Başkanı’na hala ulaştırılamadığının ayrıntıları üzerinde durdu, “Geldiğimiz noktada Büyükşehir’den olumlu sinyaller almıyoruz. Altyapı için Çalıştay’dan başlamak üzere yığınsal bir mücadele yürütmeliyiz.” dedi.

50-60 civarında katılımın sağlandığı toplantıda, site yöneticileri söz alarak, Akbük Gönüllüleri’nin çalışmalarını takdirle karşıladıklarını, bu yolda destek vermeye hazır olduklarını belirttiler. Konuşmacıların çoğunluğu, Altyapının 5 yıllık plana alınmasında en etkili faktörün Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu olduğunu, bu düzlemde yoğun ilişkiler geliştirilmesinin elzem olduğunu söylediler.

Toplantı sonunda 4 Eylül Perşembe günü Didim Palm Wings Otel’de düzenlenecek olan Çalıştay’a dövizlerle yığınsal katılım kararı alındı. Karara göre Perşembe sabahı saat 08.30’da Belediye önünden hareket edilecek, Kumkent ve devamı sitelerden katılımlarla konvoy oluşturulacak.

Gönüllü grubu, saat 09.30’da Çalıştay’ın yapılacağı otelin önünde bulunulması gerektiği; araçların katılımcılarca temin edileceğini hatırlattılar.

AKBÜK GÖNÜLLÜLERİ ÇALIŞTAY TOPLANTISI DÜZENLEDİ

AKBÜK GÖNÜLLÜLERİ ÇALIŞTAY TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.