Akhisar Belediyespor, Gaziantespor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Akhisar Belediyespor, Gaziantespor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Akhisar Belediyespor, Süper Lig’in 13. haftasında deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarına bugün başladı.Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde yapılan idmana sakatlıkla...

Akhisar Belediyespor, Süper Lig’in 13. haftasında deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarına bugün başladı.

Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde yapılan idmana sakatlıkları süren Fatih Öztürk ve Milan Lukac ile N’Guemo katılmadı. Hugo Rodallega, Miguel Lopes ve Custodio ise salonda çalıştı. İdmanda kupa maçında oynayan oyuncular düş koşu yaparak idmanı tamamlarken diğer oyuncular ise düz koşu, 5’e 2 pasın ardından dar alanda kısa paslaşma ve yarım saha taktik maçı yaptı.

Ziraat Türkiye Kupası maçından alınan 1 puanın önemli olduğuna vurgu yapan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas Gaziantep maçı hazırlıklarına başladıklarını ve bu maçın önemine değindi. Takımda özellikle olması gerek özverili çalışmanın artık oturduğuna dikkat çeken Kafkas, ”Kupa maçında da forma giymeyen oyuncuların büyük özveri göstererek bu armaya ne kadar sahip çıktıklarını göstermiştir. Skordan daha çok beni ve teknik heyetimizi sevindiren de bu olmuştur. Demek ki takımda bazı şeyler düzelmiş. Artık bundan sonra yolumuz açık, inşallah Gaziantep maçında da çok umutluyum. İstediklerimizi sahaya yansıtırsak puan yada puanları alıp geliriz” dedi.

Yeşil-siyahlılar yarın yapacağı idmanın ardından gece yarısı İzmir’den hava yolu ile Gaziantep’e geçecek ve burada maç saatini bekleyeceği bildirildi.

Teknik Direktör Kafkas Gaziantepspor maçında Bora Körk, Caner, Serdar, Ömer, Lopes, Sissoko, Custodio, Soner, Özer, Ricardo Vaz Te ve Hugo Rodallega 11’i ile çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.