Akoğlu, CHP’den Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Akoğlu, CHP’den Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde 2 dönem belediye başkanlığı görevinde bulunan Ali Ulvi Akoğlu, partisinin il binasında yaptığı basın açıklamasıyla milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

CHP 25. dönem Milletvekili Aday Adayı Ali Ulvi Akoğlu tarafından gerçekleştirilen basın toplantısına CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, Kuyucak İlçe Başkanı Muzaffer Fikri Sevgi, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nuri Canip, Kadın Kolları Başkanı Özlem Küçük, Gençlik Kolları Başkanı Simge Özpınar Kayahan ve partililer katıldı.

"AKOĞLU'NA GÜVENİYORUM"

CHP’den milletvekili aday adayı olduğu için Akoğlu’nu tebrik eden İl Başkanı Saatçi, “Partimizde aday adaylığı açıklama süreci sona erdi. 18 arkadaşımız aday adaylığı için başvuruda bulundu. 2 dönem belediye başkanlığı yapmış arkadaşımız Ali Ulvi Akoğlu milletvekili aday adayı oldu. Birikimi ve geçmiş siyasi tecrübesiyle Akoğlu’nun milletvekilliğini en iyi şekilde yapacağına inanıyor ve kendisine güveniyorum” dedi.

"PARTİMİZE EMEK VERENLERİN ÖNÜNDE SAYGIYLA EĞİLİYORUM"

Sözlerine kendisini milletvekilliği aday adaylığı yolunda destek veren CHP Kuyucak ilçe örgütüne teşekkür ederek başlayan Akoğlu, Aydın’dan çok sayıda milletvekili gönderdiklerini belirterek, “Gerçekten her biri seçildikleri dönem itibariyle Aydın’ımızı Ankara’da büyük millet meclisinde büyük bir onurla temsil ettiler. Şimdi içinizden birisi olarak Aydın’ın Kuyucak ilçesinde 1989 yılında Gençlik Kolları ilçe başkanlığıyla başlayan siyasi aktif hayatım, 2014 yılına kadar partinin her kademesinde ilçe örgütlerinde ilçe başkanlığı il delegeliği, büyük kurultay delegeliği ve nihayet Kuyucak’ta arka arkaya 10 yıl belediye başkanlığı yapma fırsatımı partime borçluyum. Beni her fırsatta onurlandıran, her fırsatta CHP’lilerin emeğiyle bir yere gelme fırsatı sağlayan partime ne kadar müteşekkir olduğumu ifade edemem. Bugün milletvekili aday adayı olarak karşınızda isem bu sizlerle beraber omuz omuza verdiğimiz mücadelemizin sonucudur. Siyaset bir emek işidir. Siyasette hedefe giderken birbirimize kenetlenmemiz gerekiyor. Ben partimize emek vermiş herkesin önlerinde saygı ile eğiliyorum” diye konuştu.

ÖRGÜTÜMÜN VERECEĞİ KARARA SAYGILIYIM

Aday adaylığına giden yolda çok bir karar aldığımı belirten Akoğlu, “Önümüzdeki süreçte partilimizin vereceği hangi sıralama olursa olsun, partinin neferi olarak; ister tayfası ister kaptanı, ister hamalı olalım biz bu partiye yürekten bağlandık. Partimizin başarısı, CHP’yi iktidar etmek için elimden gelen tüm fedakarlığı yapmaya hazır olduğumu sizlerin huzurun da söz veriyorum. 7 haziran seçimlerinde partimizin iktidar olması, genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu başbakan yapmak için, Aydın’daki milletvekili sayımızı en az 5 yapmak için hepimiz özel görevliyiz. CHP’ye bir katkı verebilmek için bir çoban ateşi yaktık. Ne mutlu Cumhuriyet Halk Partiliyim diyene!” ifadelerini kullandı.

SÖZ VERDİ

Akoğlu, “29 Mart’ta vereceğiniz destekle partimi en üst noktada temsil edeceğimi Aydın’ın her köşesinde Aydınlının hak ve menfaatlerini koruyacağıma, TBMM çatısında partimizi en onurlu bir şekilde temsil edeceğime söz veriyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

akoglu,-chp’den-milletvekili-aday-adayligini-acikladi.JPGakoglu,-chp’den-milletvekili-aday-adayligini-acikladi-001.JPGakoglu,-chp’den-milletvekili-aday-adayligini-acikladi-002.JPGakoglu,-chp’den-milletvekili-aday-adayligini-acikladi-003.JPG

akoglu,-chp’den-milletvekili-aday-adayligini-acikladi-004.JPGakoglu,-chp’den-milletvekili-aday-adayligini-acikladi-005.JPGakoglu,-chp’den-milletvekili-aday-adayligini-acikladi-006.JPGakoglu,-chp’den-milletvekili-aday-adayligini-acikladi-007.JPG

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.