Akpınar Sahaya İndi

Akpınar Sahaya İndi

Spora ve sporcuya verdiği önemi her fırsatta dile getiren Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Karşıyaka Masterler Derneği üyelerinin Pazar antrenmanına konuk oldu. Isınma turlarının ardından takımla birlikte maç yapan Akpınar “Karşıyaka’yı s

- Spora ve sporcuya verdiği önemi her fırsatta dile getiren Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Karşıyaka Masterler Derneği üyelerinin Pazar antrenmanına konuk oldu. Isınma turlarının ardından takımla birlikte maç yapan Akpınar “Karşıyaka’yı sporun başkenti haline getireceğiz. Sadece futbolda değil, her branşta başarıyı yakalayacağız” dedi.

KAF- KAF SÜPER LİG’E ÇIKACAK

Karşıyakalı eski futbolculardan kurulu takımlarla sahaya çıkan Başkan Akpınar, Karşıyaka Spor Kulübü’nü Süper Lig’e çıkartmak için belediyenin üzerine ne düşüyorsa yapacaklarını söyledi. Akpınar, “Karşıyaka Spor Kulübümüzün Süper Lig’de olması için var gücümüzle çalışacağız. 18 amatör kulübümüz sayesinde altyapıyı güçlendireceğiz. Buradan yetişen sporcu kardeşlerimizle birlikte Karşıyakalılık ruhunu müsabakalara yansıtacağız. Belediye olarak elimizden gelen katkıyı sunacağız” diye konuştu.

SPOR KENTİ KARŞIYAKA

Karşıyaka’nın sporla iç içe yaşayan bir kent olduğunu dile getiren Başkan Akpınar “Karşıyaka’da günün her saatinde spor var. Bizim farkımız bu. Karşıyaka’yı spor kenti yapacağız. Futbol dahil tüm branşlarda başarılı bir Karşıyaka yaratacağız. Evin annesi dâhil, 7’den 70’e spor yapan bir nesil yetiştirmek istiyoruz. Öncelikle sağlıklı yaşamı hedef alıyoruz, sonrasında da sportif başarıyı yakalayacağız” dedi.

AKPINAR SAHAYA İNDİ

AKPINAR SAHAYA İNDİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.