AKPyi Saymazsak, En Güçlü Ve Örgütlü Parti CHP

"AKP'yi Saymazsak, En Güçlü Ve Örgütlü Parti CHP"

CHP İzmir Kurultay üyeleri, CHP’nin 18. Olağanüstü kurultayını değerlendirmek üzere tarihi havagazı fabrikasında toplandı.

- CHP İzmir Kurultay üyeleri, CHP’nin 18. Olağanüstü kurultayını değerlendirmek üzere tarihi havagazı fabrikasında toplandı.

Toplantıda konuşan CHP İzmir il başkanı Ali Engin “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra seçim sonuçlarının tartışılması ve bir yenilik çalışması için kurultaya gitme kararı alındı. Genel başkan adayı Muharrem İnce ve şuan genel başkan olan, kendisinin de adaylığını istediğimiz Kemal Kılıçdaroğlu’na başarılar diliyor ve teşekkür ediyorum. Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğluna ile geçen hafta bir randevu talebimiz oldu. Sayın genel başkan yardımcıları ile yaptığımız görüşmede kendisinin tekrar genel başkan olması durumunda Anadolu’nun milletvekili oranı az illerine parti meclisi kontejanı verileceğini ve genç kadınlara daha fazla görev verileceğini söyledi. Genel başkan olan adayın Türkiye ile ilgili ne diyeceğini ben şahsen bilmek istiyorum. Popülizm kokan hareketler ile kimse CHP’ye genel başkan olamaz. CHP, Demokrasiyi inşa etmiş, Ak Partiyi saymazsak en güçlü, en örgütlü, kurulduğundan beri insan haklarını, demokrasiyi, emekçi haklarını ve hukuk devletini savunan tek partidir” dedi.

İl Başkanı Ali Engin'in konuşmasının ardından, toplantı basına kapatıldı.

CHP İL BAŞKANI ENGİN:

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.