Aksoy profesyonel sendikacılığa uğurlandı

Aksoy profesyonel sendikacılığa uğurlandı

Aydın Atatürk Devlet Hastanesi personeli aynı zamanda Öz Sağlık İş Sendikası İl Başkan Yardımcısı Bülent Aksoy profesyonel sendikacılığa uğurlandı. Aksoy’un profesyonel sendikalı olması ile birlikte Aydın’daki sağlık çalışanlarının sorunlarının çözümü konusunda daha aktif rol alacak.

Öz Sağlık İş Sendikası İl Başkan Yardımcısı Bülent Aksoy, profesyonel sendikacılığa geçişi ile birlikte mesai arkadaşları tarafından Atatürk Devlet Hastanesi bahçesinde düzenlenen törenle yeni görevine uğurlandı.

Hüzün ve sevincin bir arada yaşandığı veda buluşmasında hastane yönetimi memur ve mesai arkadaşları ve temsilcisi olduğu işçi dostlarının katılımıyla gerçekleşti. Veda konuşmasında işçi arkadaşlarından helallik isteyen Bülent Aksoy, göstermiş oldukları işbirliği ve anlayışlarından dolayı Başhekim Niyazi Kocakaplan başta olmak üzere hastane yönetimi ve çalışanlarına teşekkür etti.

Hastane çalışanları kamu isçileri için yaptıkları sendikal mücadeleyi bir adım daha ileriye götürerek tüm il genelinde işçi hakları ve mücadelesi evresine geçtiğini belirten Aksoy, işçi arkadaşları memur ve hastane yönetimi ile güzel ve duygusal sohbetin ardından profesyonel sendikacılık hayatında başarılar dilenerek uğurlandı.

r-1.jpg

r-2.jpg

r-3.jpg

r-4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.