Aksu’dan Çerçioğlu’na proje önerisi

Aksu’dan Çerçioğlu’na proje önerisi

Aydın Belediyesi eski başkanlarından Hüseyin Aksu, kendisini tartışma, hakaret,karalama ortamına çekmeye çalışan ve trollerini harekete geçirerek saldırtan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na bedava gerçekleşecek proje önerisinde bulundu.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yönelik eleştiride bulunan gazeteciler, siyasetçiler sosyal medya trollerinin hedefi haline gelmeye devam ediyor. Trollerin hedefi haline gelen Aydın Belediyesi eski başkanlarından Hüseyin Aksu, tartışma, hakaret, karalama ortamına çekmeye çalışan ve trollerini harekete geçirerek kendisini saldırtmakla suçladığı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na Aydın’ın en önemli sorunlarından biri olan otopark sorununu çözecek proje önerisinde bulundu. Proje ve hizmet kulvarından çıkmayacağını belirten Aksu, “Elimde bir proje gurubu var; Bu projenin tüm finans kaynakları da hazır. Belediye bütçesinden kaynak ayırmanıza da gerek yok” dedi.

“OTOPARK SORUNUNU ÇÖZELİM”

Hazırladığı projenin 2024 yerel seçimlerinden önce hayata geçirilebileceğini söyleyerek, Efeler’de 13, Nazilli’de 11, Söke’de 9, Kuşadası’nda 16, Didim’de 14 otopark önerisinde bulunan Aksu, “Yetki verin. Elinizi sürmeyin. Aydın büyükşehrin en önemli sorunlarından birsi olan otopark sorununu çözelim. Tüm projeleri hazır, davet ederseniz size ve teknik heyetinize bir sunum yaparak açıklayabiliriz” teklifinde bulundu.

“TROLLERİNİZE TEMBİH EDİN”

Başkan Çerçioğlu’nun bu teklife ne cevap vereceği merak konusu olurken, eski başkan Aksu, “Trollerinize de tembih edin, saçımla başımla uğraşmasınlar. Sonra saçınızı başınızı yolarsınız. Demedi demeyin” notunu düştü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum