Alaçatı sanatla renklenecek

Alaçatı sanatla renklenecek

İzmir’in Çeşme ilçesindeki Alaçatı, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da plastik sanatlara ve sanatçılara ev sahipliği yapacak.Yıl boyunca farklı etkinlik ve festivallere ev sahipliği yapan ve turizm...

İzmir’in Çeşme ilçesindeki Alaçatı, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da plastik sanatlara ve sanatçılara ev sahipliği yapacak.

Yıl boyunca farklı etkinlik ve festivallere ev sahipliği yapan ve turizmde Türkiye’nin markası haline gelen Alaçatı’da, bu yıl da 2-8 Ekim tarihleri arasında Alaçatı Sanat Haftası gerçekleşiyor. Alaçatı Kültür ve Sanat Derneğinin öncülüğünde ve organizasyonunda, çeşitli etkinlikler ile sanatın kalbi bir hafta boyunca Alaçatı’da atacak.

Programı her yıl zenginleşen ve çeşitlenen Alaçatı Sanat Haftasında bu yıl da onlarca sanatçı kişisel çalışmalarını sergileyecek, canlı performans ve atölyeler gerçekleştirecek, etkinlik ve sergilerle Alaçatı sakinleri ve misafirleri sanatla ve renklerle şenlenecek.

Ayrıca Alaçatı sanat haftası boyunca resim, heykel fotoğraf sergilerine, kukla, cam altı, cam boncuk, mozaik, seramik, şişe ve kumaş boyama atölyelerine ev sahipliği yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.