Aldıkları yağı hem eksik tarttılar hem de parasını ödemeden kaçmak istediler

Aldıkları yağı hem eksik tarttılar hem de parasını ödemeden kaçmak istediler

AYDIN (İHA) – Aydın’ın Efeler ilçesinde, bir çiftçiden satın aldıkları zeytinyağını eksik tartan ve ücretinin tamamını ödemeden kaçmaya çalışan üç şüpheli jandarma tarafından yakalandı.Edinilen bilgiy...

AYDIN (İHA) – Aydın’ın Efeler ilçesinde, bir çiftçiden satın aldıkları zeytinyağını eksik tartan ve ücretinin tamamını ödemeden kaçmaya çalışan üç şüpheli jandarma tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre; Efeler ilçesi Pınardere Mahallesi’nde ikamet eden Mesut Celaloğlu’nun evine gelen S.K., C.E. ve E.D. zeytinyağı almak için Celaloğlu ile litresi 20 TL’den anlaştı. Celaloğlu’nun elinde bulunan 250 litre zeytinyağını yanlarında getirmiş oldukları kantar ile el çabukluğu yaparak tartan, yağın 85 litre olduğunu ücretinin de 1750 TL olduğunu söyleyerek zeytin yağını geldikleri araca yükleyen şüpheliler, 1400 TL parayı vererek olay yerinden ayrıldı.

Vermiş olduğu zeytinyağının karşılığında almış olduğu parayı saydığında 350 TL’nin eksik olduğunu fark eden Mesut Celaloğlu, Efeler İlçe Jandarma Komutanlığı’nı arayarak şikayetçi oldu. Suça karışan aracı PTS sisteminden tespit ederek takibe alan jandarma ekipleri, aracı İncirliova yolu Kızılcaköy kavşağında içerisinde bulunan 3 şüpheliyle birlikte yakaladı. Araç içerisinde zeytinyağı kalıntısı olan 5 adet 50 litrelik bidon bulan jandarma ekipleri, şüphelilerin yağı Köşk ilçesinde bir işletmeye sattıklarını belirledi.

Gözaltına alınan şüphelilerin yapılan GBT sorgularında C.E’nin 6 suçtan, E.D’nin ise 2 ayrı suçtan sabıkası olduğu tespit edildi. S.K., E.D. ve C.E. ifade işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.