Alfemo Mılano’dan 5 Yenı Anlaşmayla Döndü

Alfemo Mılano’dan 5 Yenı Anlaşmayla Döndü

Dünya mobilya sektörüne yön veren Uluslararası Milano Mobilya Fuarı’nda, özgün tasarımları ve yeni çocuk markası Kids&Teens ile göz dolduran Alfemo, fuardan 5 yeni anlaşmayla döndü.

- Dünya mobilya sektörüne yön veren Uluslararası Milano Mobilya Fuarı’nda, özgün tasarımları ve yeni çocuk markası Kids&Teens ile göz dolduran Alfemo, fuardan 5 yeni anlaşmayla döndü.

Küresel bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Alfemo, profesyonel ziyaretçileri dünyaca ünlü pek çok markayla aynı platformda buluşturan Milano Mobilya Fuarına hem koleksiyonlarını tanıtan ana standı hem de genç ve çocuk mobilya markası Kids&Teens’e özel standı ile bu yıl 3. kez katıldı. Yurtdışından bir çok önemli ismin ziyaret ettiği Alfemo standı büyük ilgi gördü.

Söz sahibiyiz

Bir Türk Markası olarak fuarda ülkemizi başarı ile temsil eden Alfemo’nun Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu konuyla ilgili olarak: “Bu yıl 3. kez katıldığımız fuarı başarı ile tamamladık ve 5 yeni anlaşmaya imza attık Mobilya endüstrisi ve markalarının en kıymetli vitrini olarak kabul ettiğimiz Milano’da ürünlerimizin kabul görmesi, tasarımlarımızın beğenilmesi bizi oldukça memnun etti. Bugün geldiğimiz noktada Türk tasarımlarının da dünya ölçeğinde söz sahibi olabileceğini göstermiş olduk. Almanya, İtalya gibi mobilya endüstrisine yön veren ülkelerden biri olmak artık bizler için bir hayal değil” açıklamasında bulundu.

ALFEMO MILANO’DAN 5 YENI ANLAŞMAYLA DÖNDÜ

ALFEMO MILANO’DAN 5 YENI ANLAŞMAYLA DÖNDÜ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.