Ali Çetinbaş: Bizim derdimiz daha güçlü bir Türkiye

Ali Çetinbaş: Bizim derdimiz daha güçlü bir Türkiye

Küthaya’nın Emet ilçesinde seçim çalışmalarına devam eden AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, ilçede sandık eğitim toplantısına katıldı ve gün boyu ziyaretlerde bulundu.Çetinbaş, bölgenin en geniş pazar...

Küthaya’nın Emet ilçesinde seçim çalışmalarına devam eden AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, ilçede sandık eğitim toplantısına katıldı ve gün boyu ziyaretlerde bulundu.

Çetinbaş, bölgenin en geniş pazar alanına sahip olan ilçede her esnafı tek tek ziyaret etti ve yaklaşık 1 kilometrelik pazar alanında vatandaşların derdini dinledi. Çetinbaş’ın pazar ziyareti sırasında yaşlı bir teyzenin ’’Canımızla kanımızla Cumhurbaşkanımızın ve sizin yanınızdayız. Biz her şeyin farkındayız’’ demesi Çetinbaş’ı ve beraberindeki Emet AK Parti yönetimini duygulandırdı.

Çetinbaş, ’’Emet ilçe merkezimiz ve köylerinde gün boyunca seçim çalışmalarında bulunduk. Gerek merkezde gerekse köylerimizde bizleri büyük bir sevgi ve muhabbetle karşılayan vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyorum. 24 Haziran inşallah 5 milletvekilimizle mecliste yerimizi alacağımız tarih olacaktır. Cumhurbaşkanımızın ilk turda başkan olacağından hiç şüphemiz yoktur. Emet ve köylerinde bizlere gösterilen ilgi ve alaka bunun en güzel göstergesidir. Ağzı dualı yiğit annelerilizle, gençlerimizle daha iyi bir gelecek ve daha güçlü bir Türkiye için 24 Haziran’ın önemini bıkmadan usanmadan, gece gündüz demeden anlatacağız. Bizim sevdamız Kütahya, bizim derdimiz daha güçlü bir Türkiye. Belirli güçler tarafından Cumhurbaşkanımızı itibarsızlaştırmak isteyenlere Emet’ten sesleniyorum. Recep Tayyip Erdoğan gönüllerdedir. Gücü yeten varsa gelsin onu gönüllerden çıkarsın’’ diye konuştu. (YD-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.