Ali Gürsoy Vefat Etti

Ali Gürsoy Vefat Etti

6 yılı aşkın süredir kolon kanseri tedavisi gören Nazilli Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Gürsoy yaşam savaşını kaybetti. 39 yıldır Nazilli'de ticaretle uğraşan ve 17 yıldır da oda başkanlığı yapan Gürsoy'un ölüm haberi ilçede üzüntü yaşattı.

Nazilli'nin başarılı işadamlarından Ali Gürsoy, 2009 seçimlerinde MHP’den Nazilli Belediye Meclis Üyesi seçilirken 2012 yılında ise istifa etmişti. Kooperatif Başkanlığı hakkında Şubat 2013’te bilgiler verirken ilk kez sağlığı hakkında da açıklamalar yapan Ali Gürsoy, kendisine 2007 yılında 3. evre kolon kanseri teşhisi konduğunu ve doktorların en fazla 2 yıl ömür biçtiğini söylemişti. Sağlık sorunlarının oldukça ağır olmasına rağmen başkanı olduğu kooperatifini her şeyin üzerinde tuttuğunu ifade ederek, "Kolon kanseriyle savaştım. Bu dönemde 31 kere kemoterapi ve 20 kez ışın tedavisi gördüm. Ardından akciğer ameliyatı geçirdim. Akciğerlerimden 10 parça alındı. Elimden geldiğince toplantılara katılmaya çalıştım. Geçen yıl kontrollere gittiğimde hastanede doktorun yanında iken beyin kanaması geçirdim. Kısacası ölümden döndüm. Hayatın bana verdiği bu şansı ben esnafım için kullanıyorum. Doktorların bana biçtiği 2 yıllık ömre rağmen 6 yıldır hayattayım” diyerek yönetim kurulu üyeleri ve dostlarından büyük destek almıştı.

Kasaplar ve Lokantacılar Odası Başkanlığı’nı da uzun süre yürütürken 2007 yılında teşhis konulan hastalığıyla da uzun süre savaşan Ali Gürsoy, Nazilli Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde verdiği yaşam savaşını bugün kaybetti. Sevenlerini yasa boğan Gürsoy’un cenazesinin bugün (Çarşamba günü) Koca Camii’de öğle namazına müteakip kılınacakcenaze namazının ardından defnedileceği öğrenildi. 

Kaynak:Adalet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum