Ali Musa Bina: Yetkiyi Elimize Aldık

Ali Musa Bina: "Yetkiyi Elimize Aldık"

Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 No'lu Şube Başkanı Ali Musa Bina, elde edilen kazanımların korunması ve ileriye taşınması gerektiğini belirterek, "İzmir'de de üye sayımızı on binlere taşıyarak yetkiyi elimize aldık" dedi.

- Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 No'lu Şube Başkanı Ali Musa Bina, elde edilen kazanımların korunması ve ileriye taşınması gerektiğini belirterek, "İzmir'de de üye sayımızı on binlere taşıyarak yetkiyi elimize aldık" dedi.

Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 No'lu Şube Başkanı Ali Musa Bina, kadın komisyonu üyeleriyle Hasan Sağlam Öğretmen Evi'nde gerçekleştirilen kahvaltı programında bir araya geldi. Yönetim kurulunun da hazır bulunduğu programda konuşan Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 No'lu Şube Başkanı Ali Musa Bina, Eğitim-Bir-Sen öncülüğünde elde edilen kazanımların korunması ve ileriye taşınması gerektiğini vurguladı. Bina, "Eğitim-Bir-Sen bugün Türkiye'nin dört bir yanında hızla büyürken, İzmir'de de üye sayımızı on binlere taşıyarak yetkiyi elimize aldık. Bu geniş aileye dahil olan ve olacak tüm eğitim çalışanlarımızla birlikte giderek güçleniyoruz. Gücümüzü yalnızca üyelerimizin, eğitim emekçilerinin lehine kullanıyoruz" dedi. Eğitim-Bir-Sen büyüdükçe sorumluluklarının daha da arttığını aktaran Bina, "Bu bağlamda yönetim olarak komisyonlarımızı arttırma kararı alarak, arge, proje, gençlik ve akademik komisyonlarımızın yanına kadın komisyonumuzu da ekledik. Sizlerden beklentimiz bizleri gururlandıracak çalışmalara imza atmaya devam etmeniz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.