Ali Ulvi Akoğlu Kararını Verdi

Ali Ulvi Akoğlu Kararını Verdi

CHP Aydın Milletvekili Osman Aydın’ın, milletvekilliği aday adaylığından çekildiğini açıklamasının ardından CHP kulisleri hareketlendi. Aday olup olmayacağı merak konusu olan Kuyucak eski Belediye Başkanı Ali Ulvi Akoğlu kararını verdi.

CHP'de, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler için milletvekili aday adayı olmak isteyenlerin başvuruları sürüyor. 1 Mart'a kadar uzatılan başvurular çerçevesinde şu ana kadar yaklaşık 3 bin adaylık dosyası alınırken, CHP Aydın Milletvekili Osman Aydın’ın, milletvekilliği aday adaylığından çekildiğini açıklamasının ardından aday olup olmayacağı merak konusu olan Kuyucak eski Belediye Başkanı Ali Ulvi Akoğlu kararını verdi.

“ADAY ADAYI OLAMAYA KARAR VERDİM”

Bugün CHP Genel Merkezine giderek başvurusunu yapması beklenen Akoğlu, aday adayı olacağını doğruladı. Akoğlu, parti meclisimiz ön seçim kararı aldıktan sonra bir çok partili arkadaşım aday olmamı istedi. Bu istek milletvekilimiz Osman Aydın’ın adaylıktan çekildiğini açıklamasından sonra daha da arttı. Başta ailem olmak üzere, pek çok partili ve CHP’ye hizmet vermiş kişilerle görüşerek aday adayı olamaya karar verdim” dedi.

ÖN SEÇİM 29 MART'TA

CHP'de, 85 seçim çevresinin 55'inde ön seçim kararı alınmıştı. Üyelerin katılımıyla gerçekleştirilecek ön seçim 29 Martta yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum