Aliağa Belediyesi Teog İçin Bilgilendirdi

Aliağa Belediyesi Teog İçin Bilgilendirdi

Aliağa Belediyesi eğitim projesi kapsamında Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sistemi hakkında bilgilendirme konferansı düzenledi.

- Aliağa Belediyesi eğitim projesi kapsamında Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sistemi hakkında bilgilendirme konferansı düzenledi.

Aliağa Belediyesi, TEOG sistemi hakkında öğrencilere yönelik bilgilendirme konferansı düzenledi. Eğitim ve kariyer danışmanı Oktay Aydın’ının konuşmacı olarak katıldığı konferans Aliağa Tüpraş Halk Eğitim Merkezinde gerçekleşti. Aydın, konferansa katılan öğrenci, öğretmen ve velilere TEOG hakkında bilinmeyenleri, sınavda başarılı olabilmenin yöntemlerini anlattı. 26-27 Kasım günlerinde yapılacak olan TEOG sınavına girecek öğrenciler konferansa yoğun ilgi gösterdi.

“SINAV MOTİVASYONUNU ARTIRMAK İÇİN BURADAYIM”

8. sınıf öğrencilerinin çok önemli bir sınav olan TEOG’da ter dökeceğini belirten Aydın, “Aliağa Belediyesi genç arkadaşlarımıza bilinmeyenleri anlatmak, kaygılarını gidermek ve motivasyonu sağlamak amacıyla beni buraya getirdi. Bizim de amacımız yeni bir sistem olan TEOG ile ilgili ayrıntıları ve öğrencileri başarıya taşıyacak olan püf noktalarını vermekti. Genç arkadaşlarımız ile çok güzel, çok keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Bu konferansta sınavdaki başarının kendi sorumluluklarını bilmek olduğunu hatırlattık. Zaten bu işin bilincinde ve sorumluluğunda olan öğrencilerin Çarşamba ve Perşembe günü girecekleri sınavı çok güzel geçireceklerine inanıyorum” diye konuştu.

ALİAĞA BELEDİYESİ TEOG İÇİN BİLGİLENDİRDİ

ALİAĞA BELEDİYESİ TEOG İÇİN BİLGİLENDİRDİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.