Aliağa Belediyesi’ne Yeni Temizlik Araçları

Aliağa Belediyesi’ne Yeni Temizlik Araçları

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 ilçe belediyesine hibe etmek amacıyla alımını yaptığı 16 milyon 500 bin TL değerindeki 123 adet son model temizlik aracının anahtarlarını yapılan tören ile ilçe belediy...

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 ilçe belediyesine hibe etmek amacıyla alımını yaptığı 16 milyon 500 bin TL değerindeki 123 adet son model temizlik aracının anahtarlarını yapılan tören ile ilçe belediye başkanlarına teslim etti. Ayrıca 7 milyon 700 bin TL değerindeki 20 bin adet çöp konteynerinin de ilçe belediyelerine dağıtımı yapıldı. Yapılan törene katılan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa için ayrılan araçların anahtarlarını İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun elinden aldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Aliağa Belediyesi arasında yapılan protokol neticesinde Aliağa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün araç filosuna 1 adet çöp toplama kamyonu, 1 adet ‘fil’ adı verilen sokak süpürme aracı, 1 adet sahil kumu temizleme aracı ve 330 tane yeni konteyner kazandırıldı. Bu kapsamda Aliağa Belediyesi Temizlik İşleri bünyesindeki çöp toplama kamyonu sayısı 12’ye, fil sayısı ise 3’e çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.