Aliağada Kış Konseri Büyük Beğeni Topladı

Aliağa'da Kış Konseri Büyük Beğeni Topladı

İzmir'in Aliağa ilçesinde, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Aliağa Belediyesi Sanat Evi (ASEV) Türk Halk Müziği Korosu, kış konserinde vatandaşlara müzik ziyafeti yaşattı.

-İzmir'in Aliağa ilçesinde, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Aliağa Belediyesi Sanat Evi (ASEV) Türk Halk Müziği Korosu, kış konserinde vatandaşlara müzik ziyafeti yaşattı.

Aliağa TÜPRAŞ Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen ve büyük ilgi gören konserin sonunda, ASEV Korosu, sanatseverlerden büyük alkış aldı. Koro şefi Zeynel Demir’in yönetmenliğindeki 80 kişilik koroya, 11 kişilik enstrüman ekibi eşlik etti. Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlisi olan koro şefi Zeynel Demir, "Ben yaklaşık beş yıldır Aliağa’dayım. Bu konserimiz de 80 kişilik koromuz ile halk müziği sevenlerin karşısındayız. Aliağa belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, her geçen gün daha da artan daha da ilgiyle takip edilen bir koro haline geldi. Bu açıdan çok mutluyum. Amatör bir koro olmasına rağmen haftanın bir günü olsa da buraya gelerek eğitim vermek bana çok büyük bir keyif veriyor. Burada çok şey öğrendiğime inanıyorum, insan ilişkileri anlamında da bir aile gibi olduk. Koro olarak yurt içinde çok güzel programlara katıldık. Aliağa’da müziğin birleştirici bir unsur olduğunu söyleyebilirim. Tabii burada Aliağa Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinliklerine önem vermesi, destek veriyor olması da çok önemli” dedi.

ALİAĞA'DA KIŞ KONSERİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

ALİAĞA'DA KIŞ KONSERİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.