Aliağa’da Muhtarlar Günü kutlandı

Aliağa’da Muhtarlar Günü kutlandı

İzmir’in Aliağa İlçesinde, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla çeşitli programlar düzenlendi.Aliağa ilçesinde, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle programlar gerçekleştirildi. Kutlama programı, Cumhuriyet...

İzmir’in Aliağa İlçesinde, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla çeşitli programlar düzenlendi.

Aliağa ilçesinde, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle programlar gerçekleştirildi. Kutlama programı, Cumhuriyet Meydanında Aliağa Muhtarlar Derneği Başkanı Metin Yıldız’ın Atatürk Anıtına çelenk sunmasıyla başladı. Daha sonrada saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu. Törende konuşan Aliağa Muhtarlar Derneği Başkanı Metin Yıldız, muhtarların önemine dikkat çekti.

Daha sonra muhtarlar, Aliağa Öğretmenler Lokalindeki yemekte bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Aliağa Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, muhtarların önemli görevleri yerine getirdiğini, mahallenin mülki amiri gibi her işe koştuklarını dile getirdi. Yılmaz, "Zaman zaman muhtarlarla yaptığımız görüşmeler neticesinde sorunları gidermeye yönelik her türlü çabayı gösteriyoruz. Sizleri kendimizden ayrı görmüyoruz. Bizler için çok önemlisiniz" dedi.

Aliağalı muhtarlar daha sonrada yemeğin ardından toplu fotoğraf çektirdi. Programa ayrıca, İzmir Vali Yardımcısı Ahmet Ali Barış, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, İlçe Jandarma Komutanı Rıfkı Kulaksız ile çok sayıda mahalle muhtarları katıldı.

NE-HG-Y)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.