Aliağa’da Taksi Durakları Yenileniyor

Aliağa’da Taksi Durakları Yenileniyor

Aliağa Belediyesi, ilçe genelinde faaliyet gösteren taksi duraklarını standart hale getirmek için tek tip taksi durakları projesini başlattı.Aliağa Belediyesi, halkın hizmetine sunduğu klimalı durakla...

Aliağa Belediyesi, ilçe genelinde faaliyet gösteren taksi duraklarını standart hale getirmek için tek tip taksi durakları projesini başlattı.

Aliağa Belediyesi, halkın hizmetine sunduğu klimalı duraklardan sonra kent estetiği konusunda sürdürdüğü çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Kenti daha modern bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarını sürdüren Aliağa Belediyesi, ilçe genelinde faaliyet gösteren taksi duraklarını standart hale getirmek için tek tip taksi durakları projesini başlattı. 7 gün 24 saat hizmet veren taksi duraklarını son derece estetik birer kent mobilyası olarak tasarlayan Aliağa Belediyesi, modernleştirme uygulamasını ilk olarak Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Parkı’nda bulunan Çiçek Taksi durağında hayata geçirdi.

MODERN VE ESTETİK

Modern ve estetik taksi durağı projesi taksici esnafı tarafından olumlu karşılanırken, vatandaşların da takdirini topluyor. Mutfağından, tuvaletine kadar esnafın her türlü ihtiyacına cevap verecek şekilde tasarlanan modern ve estetik taksi duraklarının ilçe genelinde yaygınlaştırılması hedefleniyor. Görüntü kirliliği yaratan ve artık ihtiyaca cevap vermeyen taksi durağını kaldırarak, yerine son derece modern yepyeni bir durak kazandıran Aliağa Belediyesine Çiçek Taksi esnafları adına teşekkür eden Şenol Yılmaz, “Durağımız bizim evimizden sonra ikinci yaşam alanımız. Hatta evimizden daha çok burada vakit geçiriyoruz. Kimi zamanda sabaha kadar burada nöbet beklediğimiz oluyor. Dolayısıyla durağımızın modern ve ferah olması iş yerinde keyifli çalışmanızı sağlayacaktır. Bu hizmet Aliağa yakışır. Hemen her alanda olduğu gibi taksici camiasını da modern hizmet anlayışı ile tanıştıran Aliağa Belediye Başkanımız Serkan Acar’a minnettarız” dedi.

“HEDEFİMİZ PROJEYİ İLÇE GENELİNE YAYMAK VE KALICI KILMAK”

Daha yaşanabilir bir Aliağa için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, modern taksi duraklarıyla kent dokusunda estetik bir bütünlük sağlayacaklarını söyledi. Aliağa esnafının her şeyin en iyisine layık olduğunu kaydeden Acar, “Başlattığımız uygulamanın amacı sadece kent estetiğini güzelleştirmekle sınırlı değildir. Aliağa Belediyesi modern taksi durağı uygulamasını kent estetiğini zenginleştirmenin yanı sıra taksici esnafımızın da daha modern ve rahat çalışma koşullarına sahip olmaları adına başlatmıştır. Hedefimiz projeyi ilçe geneline yaymak ve kalıcı kılmaktır” diyerek, modern durak uygulamasının taksici esnafına hayırlı uğurlu olmasını diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.