Aliağa’da Yaz Spor Okulları Heyecanı

Aliağa’da Yaz Spor Okulları Heyecanı

Aliağa Belediyesi’nin 6-11 yaş aralığındaki öğrencilerin yaz tatilini verimli ve keyifli bir şekilde geçirmeleri adına açtığı yaz spor okulu’nda eğitimler hız kesmeden devam ediyor.Alanında uzman eğit...

Aliağa Belediyesi’nin 6-11 yaş aralığındaki öğrencilerin yaz tatilini verimli ve keyifli bir şekilde geçirmeleri adına açtığı yaz spor okulu’nda eğitimler hız kesmeden devam ediyor.

Alanında uzman eğitmenlerin görev yaptığı yaz spor okulunda, bu yıl basketbol, futbol, voleybol, güreş, tenis, yüzme ve masa tenisi branşlarında eğitimler veriliyor. Aliağa Belediyesi’nin Enka Spor Kompleksinde verilen kurlarda, eğitimlerin tüm branşları haftada üç gün olmak üzere toplam 20 saatten oluşuyor. Toplamda 650 öğrencinin eğitim gördüğü yaz spor okulunda kendilerini geliştirme imkanı bulan Aliağalı çocuklar, hem spor yapmanın keyfini yaşıyor, hem de eğlenceli saatler geçiriyor.

’Yaz spor okulu’nda eğitim gören öğrenciler için Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın talimatıyla kurulan 20 metre uzunluğunda ve 10 metre genişliğindeki portatif yüzme havuzu da, renkli görüntülere sahne oluyor. Yüzme havuzunda Kadriye Yücedağ’ın eğitmenliğinde verilen yüzme dersleri, yaz spor okulunun en çok talep gören kursları arasında yer alıyor. Cankurtaran gözetimde verilen yüzme dersleri, öğrencilere ayrıcalıklı bir okul dışı eğitim olanağı sunuyor.

Çocukların içinde olan ilgi alanlarını keşfetmelerini sağlayan kursların hayat boyu sürecek arkadaşlıklara da ortam hazırladığını belirten Aliağa Belediyesi Spor Birimi Sorumlusu Bilal Özkurt, devam eden eğitim faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Özkurt, "Aliağa Belediyesi olarak 27 Haziran’da başlayan yaz spor okullarımızda futbol, basketbol, tekvando, karate, güreş, tenis, voleybol, yüzme ve tenis branşlarında eğitim vermeye devam ediyoruz. Yaz spor okullarımızda 650 öğrenciye eğitim vermekteyiz. Öğrencilerimiz haftanın dört günü spor eğitmenlerimizin koordinatörlüğünde sporlarını yapıyor. Buradaki amacımız gençlerimize en iyi şekilde hizmet vermek. Yaz tatilindeki öğrencilerimizin hem spor yapmalarını hem de eğlenmelerini sağlamaktır. 25 Ağustos’a kadar devam edecek olan Yaz Spor Okullarımızın ardından Kış Spor Okullarımız başlayacaktır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.