Alıcık, MHP’nin  2023 hedefini Aydın 24’e açıkladı

Alıcık, MHP’nin 2023 hedefini Aydın 24’e açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, gazetemiz genel yayın yönetmeni Servet Töz’e açıklamada bulundu. Alıcık, hedeflerinin Aydın’da birinci parti olmak olduğunu söyledi.

MHP Aydın İl Başkanı ve önceki dönem Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, gazetemiz imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni Servet Töz’e yaptığı açıklamada, MHP’yi işçinin, işverenin, esnafın, köylünün, memurun, serbest meslek mensubunun umudu haline getireceğiz.  Meclis’e 3 milletvekili gönderdiğimiz 2007 seçimlerindeki aldığımız oyun çok üzerinde oy alarak 2023’te yapılacak seçimlerde MHP’yi Aydın’da birinci yapacağız” dedi.

“MHP AYDIN’DA BİRİNCİ PARTİ OLACAK”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından il başkanlığı görevine getirilmesinin ardından teşkilat mensuplarıyla bir araya geldiğini kaydeden Başkan Alıcık, “Birlik ve beraberlik adına tüm teşkilatlarımız kenetlendi. Partimize emeği geçen, değişik nedenlerle kenara çekilen her arkadaşımızla bir araya geliyoruz. Onların yapıcı ve başarıya katkı sağlayıcı olarak düşündüğümüz tüm önerileri dikkatle not alıyoruz. İnanıyoruz ki önümüzdeki genel seçimlerde partimiz Aydın’da birinci parti olacak” diye konuştu.

“MHP’NİN GÜCÜNE GÜÇ KATACAĞIZ”

Aydın’da güzel işlere imza atacaklarını belirten Başkan Alıcık, “Genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyin liderliğinde, partimizin sancağını taşıyan ilçe başkanlarımızla, partimizin başarısı için göreve hazır olan isimsiz kahramanlarımız ile çıktığımız bu yolda sağlam adımlarla ilerliyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana yarın seçim yapılacakmış gibi çalışıyoruz. Parti binamıza gelerek desteklerini dile getiren Aydınlı hemşerilerimizden olumlu tepkiler alıyoruz. Korona virüs salgınını atlatıp, normale dönmemizin ardından tempomuzu artıracak, Aydın’ın her ilçesinde, her mahallesinde, en ücra köşesinde MHP’nin gücüne güç katacağız” ifadesini kullandı.

‘MHP’YE DÖNÜN’ ÇAĞRISI

MHP Lideri Bahçeli’nin fiziken orada, fikren MHP’de bulunan dava arkadaşlarımızı MHP’ye dönme çağrısı yaptığını hatırlatan Başkan Alıcık, “Kırgınlıkları bir kenara bırakalım. Kaynaşmanın, kucaklaşmanın adresi MHP’dir. Başta İYİ Parti olmak üzere, değişik nedenlerle başka partilere giden samimi ülküdaşlarıma partimizin kapısı sonuna kadar açıktır. Gelin bir olalım, birlik olalım” sözleriyle MHP’ye dönün çağrısı yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.