Alıcık, Muhsin Yazıcıoğlu'nu Unutmadı

Alıcık, Muhsin Yazıcıoğlu'nu Unutmadı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Muhsin Yazıcıoğlu, İnançlı ve ilkeli siyasi mücadelesini, dürüstlüğü ve dik duruşu ile sürdürmüştür” dedi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Büyük Birlik Partisi eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatının 6. Yıldönümünü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Haluk Alıcık, yaptığı yazılı açıklamada, hayatının son anına kadar yüreği vatanı ve milleti için çarpan Yazıcıoğlu’nu, vefatının 6. Yıldönümünde saygıyla andıklarını belirterek: “Yaşadığı tüm acılara rağmen inançlı ve ilkeli siyasi mücadelesini, dürüstlüğü ve dik duruşu ile sürdürmüştür. Hayatının her döneminde, karşılıksız bir adanmışlık duygusu içerisinde, milli ve manevi değerlerin yücelmesi, millet ve vatanın bekası için kendi varlığını ve geleceğini feda edebilmeyi hayat düsturu olarak görmüştür. O daima, büyük bir davanın büyük bir yolun dümdüz bir takipçisi, katıksız, temiz bir ülkünün saf ve sade lideri oldu. İnancıyla, dava adamlığıyla, ilkeleriyle, duruşuyla, üslubuyla çilekeş ve örnek şahsiyetleriyle bu milletin çok değerli bir evladı olan Merhuma ve beraberinde hayatını kaybeden yol arkadaşlarına Cenab-ı Allah’tan rahmet yad ediyor, ailelerine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Mekânı cennet olsun” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.