Altın Gençlerden Nostaljik Program

Altın Gençlerden Nostaljik Program

Hazırladıkları etkinliklerle herkesi kendilerine hayran bırakan ve yaratıcılıklarıyla büyük beğeni toplayan altın gençler, yine oldukça eğlenceli bir programa imza attı. “Geçmişten günümüze nostalji”...

Hazırladıkları etkinliklerle herkesi kendilerine hayran bırakan ve yaratıcılıklarıyla büyük beğeni toplayan altın gençler, yine oldukça eğlenceli bir programa imza attı. “Geçmişten günümüze nostalji” isimli bir program düzenleyen Yıldıztepe Mahallesi Ali Kuşçu Gençlik Merkezi üyeleri hem güldürdü hem de düşündürdü.

GENÇLER ZAMANDA YOLCULUĞA ÇIKTI

“Zamanda Yolculuk” isimli kısa filmin izlenmesiyle başlayan program, geçmişe dair pek çok unutulmayan ayrıntıyı günümüze taşıdı. Bağlama kursu öğrencilerinin çaldığı ve seslendirdiği, Türkan Şoray’ın unutulmaz filminin müziği “Sevemedim Karagözlüm”, izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Ardından çok daha eskilere yolculuk yapan gençler Charlie Chaplin’in “Hırsız-Polis” isimli sessiz filmini izledi. 70’li yıllara damgasını vuran “Twist” dansını da başarıyla gerçekleştiren dans grubu, başarılı performanslarıyla herkesi kendilerine hayran bıraktı. Program aralarında ise geçmişte televizyonlarda yayınlanan eski reklamları canlandıran gençler, herkesi gülümsetti. Programın kapanışı ise “Hababam Sınıfı” filminin unutulmaz sahnesinin canlandırılması ve hep birlikte “Fesuphanallah” şarkısının söylenmesiyle oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.