Altındağlı Öğrencilerin Başkan Amcası

Altındağlı Öğrencilerin Başkan Amcası

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, okul ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Hem çocuklarla sohbet eden Başkan Tiryaki, hem de okul yönetimi ile görüşerek sıkıntılar hakkında bilgi alıyor.H...

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, okul ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Hem çocuklarla sohbet eden Başkan Tiryaki, hem de okul yönetimi ile görüşerek sıkıntılar hakkında bilgi alıyor.

Her hafta mutlaka bir okula vakit ayıran Veysel Tiryaki’nin bu haftaki ilk durağı Peyamitepe İlkokulu oldu. Minik öğrencilerle sohbet eden Başkan Tiryaki, her biri ile yakından ilgilendi. Altındağlı çocuklara diş macunu, diş fırçası ve oyuncak hediye eden Başkan Tiryaki, öğretmenlerin taleplerini de göz ardı etmedi. Başkan Tiryaki, okulun çevresini gezdi ve eksikliklerin giderilmesi için düğmeye bastı.

Başkan Tiryaki, 10 yıldır Altındağ’ın okullarını gezdiklerini ve ihtiyaçların giderilmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını söyledi. Okulların en iyi şartlarda eğitim vermesi için çalıştıklarını ifade eden Başkan Tiryaki, “Çocukların büyüyüp yetişecekleri ortamlar sağlıklı olmalıdır” dedi.

Başkan Tiryaki, öğretmenlere de seslendi. Çocukların rol modele ihtiyacı olduğunu ifade eden Başkan Tiryaki, “İnsana yatırım yapılmalıdır. Bir öğretmen, tüm görev hayatı boyunca gerçek anlamda bir öğrenci yetiştirirse görevini yerine getirmiş demektir. Çocuğun sosyal aktivitelerde yer alması, sanatla, sporla uğraşması en az dersleri kadar önemlidir. Çocuğu kitapla haşır neşir olmasını sağlamalıyız. Kentin yaşanabilirliği çocukların kitap okuma oranıyla doğru orantılıdır. Devlete, milletine katkı sağlayacak olan çocuklar buralardan çıkacak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.