Altınkum’da Bayram Bereketi

Altınkum’da Bayram Bereketi

Didim’de Ramazan Bayramı yoğunluğu yaşanıyor. İlçede turizm kalbi olan Altınkum plajında adım atacak yer kalmazken aşırı sıcaklardan bunalanlar kendilerini denize bırakıyor.

- Didim’de Ramazan Bayramı yoğunluğu yaşanıyor. İlçede turizm kalbi olan Altınkum plajında adım atacak yer kalmazken aşırı sıcaklardan bunalanlar kendilerini denize bırakıyor.

Ramazan Bayramını yaklaşması ile Didim’de bayram hareketliliği yaşanıyor. Ramazan ayının sona ermesi ve 4 günlük bayram tatili dolayısıyla yerli turistler ve yazlıkçılar Didim’e akın ederken sezonda yaşanan yoğunluk Altınkum plajına da yansıdır.

Dünyaca Ünlü Altınkum plajı yerli ve yabancı turistlerin vazgeçilmezi olurken, aşırı sıcaklardan bunalıp denize girmek isteyenlerin Altınkum’a da tercih etmeleri nedeniyle plajda adım atacak yer kalmadı.

Binlerce insanın aynı anda denize girdiği Altınkum’da kimi tatilciler su sporları yaparken kimiler de güneşlendi, kimileri de Ege Denizinin serin sularında deniz keyfi yaptı. Altınkum’da yaşanan hareketlilik çevredeki esnafları de olumlu etkilerken bayram hareketliğinin Ağustos ayında da sürmesi bekleniyor.

ALTINKUM’DA BAYRAM BEREKETİ

ALTINKUM’DA BAYRAM BEREKETİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.