Altınordu 7’de 7 Yaptı

Altınordu 7’de 7 Yaptı

PTT 1. Lig’in 31. hafta maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u konuk eden Altınordu, rakibini 3-0 mağlup etti.

PTT 1. Lig’in 31. hafta maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u konuk eden Altınordu, rakibini 3-0 mağlup etti. Aldığı bu galibiyetle 7’de 7 yapan Altınordu Play-off için de ümitlerini arttırdı.

İstedikleri futbolu oynayamamalarına rağmen galip geldiklerini ifade eden Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, “Birlikte oynadığımız zaman her takımı yenebilecek güçteyiz. Oyunda kontrolü sağladıktan sonra hücumlar geliştirmeye başladık. Karşımızda çok deneyimli iyi bir takım vardı. İkinci yarıda hedefimiz ilk 15 dakikada pas yapıp skoru arttırmaktı. Takım savunmasını iyi yaptık” dedi.

Kalan 3 maçı da kazanmak istediklerini söyleyen Eroğlu, “İlk 6 için her şeyimizi ortaya koyup kazanmak istiyoruz. Futbolcuların moralleri üst seviyede” ifadelerini kullandı.

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR CEPHESİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu tedavi gördüğü için basın toplantısına katılamazken, mağlup oldukları karşılaşmayı değerlendiren yardımcı antrenör Ivko Ganchev, “Altınordu’yu tebrik ediyorum. Kimsenin beklemediği bir skorla maç bitti. İlk yarıda iyi bir futbol oynadık ama bizim takım yakaladığı pozisyonlarda gol atamadı. Onun için de ikinci devre baskı kurmaya çalıştık ama yakaladığımız fırsatları değerlendiremedik” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.