Altıntaş’ta karla mücadele toplantısı

Altıntaş’ta karla mücadele toplantısı

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde, karla mücadele koordinasyon toplantısı yapıldı.Toplantıya Kaymakam Musa Kazım Çelik’in yanı sıra Belediye Başkanı Ferit Karabulut, idare amirleri ve kurum ve kuruluş te...

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde, karla mücadele koordinasyon toplantısı yapıldı.

Toplantıya Kaymakam Musa Kazım Çelik’in yanı sıra Belediye Başkanı Ferit Karabulut, idare amirleri ve kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

Kaymakam Çelik, toplantıda yaptığı konuşmada, ’’Yaklaşan kış mevsimi öncesi karla mücadele ile ilgili durum değerlendirmesi yapmak, alınması gereken tedbirleri görüşmek ve kurumlarımızın müşterek yapacağı çalışmalarla ilgili koordinasyonun sağlanması için bir araya geldik" dedi.

Belediye Başkanı Ferit Karabulut ise, ’’İnşallah bereketli bol yağışların olduğu bir kışı yaşarız. Kar yağdıktan sonra da mücadele noktasında tüm kurumlarımızla birlikte vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Kış sezonu öncesi alınması gereken tedbirleri de gözden geçirerek karara bağladık’’ifadelerini kullandı.

Toplantıda İdari ve kurum amirleri karla mücadele kapsamında sorumluluk alanları ile ilgili sunumlarını yaptılar.

Sunumların ardından kar yağışı ve buzlanma hallerinde trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik alınması gereken tedbirler gözden geçirilerek, yapılacak çalışmalar karara bağlandı.(YD-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.