Altıntaş’ta ’yerel buluşmalar’ toplantısı

Altıntaş’ta ’yerel buluşmalar’ toplantısı

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde, yatırımlar ve gelişmeleri değerlendirmek için ’yerel buluşmalar’ toplantısı düzenlendi.Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım Çelik ve Belediye Başkanı Ferit Karabulut Belediye...

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde, yatırımlar ve gelişmeleri değerlendirmek için ’yerel buluşmalar’ toplantısı düzenlendi.

Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım Çelik ve Belediye Başkanı Ferit Karabulut Belediye Düğün Sarayında yapılan toplantıda, Altıntaş ve köylerinde yapılan ve yapımı devam eden hizmetleri anlattı. Toplantıya ilçede görev yapan kurum amirleri, imamlar, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Göreve başladıkları dönemde verdikleri her sözü yerine getirdiklerini belirten Başkan Ferit Karabulut, ’’İlçemize her alanda yatırım almak için aralıksız çalışıyoruz. Zafer Organize Sanayi Bölgesi, yaptığımız TOKİ konutları, ilçemize istihdam sağlamak için tekstil fabrikası bu hizmetlerden bazıları. Aynı zamanda jeotermal enerji çalışmalarımız devam ediyor. Altıntaş ilçemiz çevre düzenlemeleri, aydınlatma çalışmaları ve ilçemize yakışır iki giriş kapısıyla görsel olarak dahada güzelleşti. Bunun yanında tarım alanında daha iyi verim alabilmek için projeler üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Doğalgaz, güneş enerji santrali, kır düğün salonu, Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) gibi yatırımları ilçemize kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Bizim derdimiz halkımız. Bizim derdimiz Altıntaş’ın büyümesi ve sürekli gelişmesi’’ diye konuştu.

Kaymakam Musa Kazım Çelik, yaptığı konuşmada, ’’Altıntaş ilçemizin köy yollarında hiç olmadığı kadar yatırım alındı. Bunun yanında köylerimize halı saha yapımı, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü vasıtasıyla meslek edindirme kursları ile pek çok vatandaşımız meslek sahibi oldu. Ayrıca köylerimizde tarım ve hayvancılığı geliştirme konularında projelerimiz devam ediyor’’ ifadelerini kullandı.(YD-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.