Amatör müzisyenlere albüm şansı

Amatör müzisyenlere albüm şansı

Albüm yapma hayali taşıyan amatör müzisyenlere şans verildi.Kobimedya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alev Akgöl amatör müzisyenler için yarışma düzenlediklerini açıkladı. Akgöl, “Dijital çağın getirdiği...

Albüm yapma hayali taşıyan amatör müzisyenlere şans verildi.

Kobimedya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alev Akgöl amatör müzisyenler için yarışma düzenlediklerini açıkladı. Akgöl, “Dijital çağın getirdiği yenilikler; bir zamanlar albüm yapıp ünlü olmak isteyen, bu amaçla Unkapanı Plakçılar Çarşısı’nın yolunu tutan kişilerin hikayelerinin yerini aldı. Halen dünyada müzik sektörünün toplandığı bir yer olarak örneği olmayan çarşı , zor zamanlar geçiriyor. Buna karşın; dijital müzik platformları ise her geçen gün büyümeye devam ediyor” dedi.

Akgöl’ün açıklamalarına göre, Kobimedya.tv web sitesi amatör sanatçıların yüzünü güldürecek bir yarışma ile yayın hayatına başladı. Açıklamaya göre amatör şarkıcılar, Kobimedya.Tv internet sitesine, şarkılarını yükleyerek yarışmaya katılıyorlar. Kobimedya A.Ş. 3 ayda bir sonuçlanacak yarışmada 1 kişiye albüm, klip ve çeşitli PR çalışmalarını yapıyor. Sanatçı ile sadece 1 albümlük sözleşme imzalıyor. Projeye göre yetenekli ve nasıl bir yol izleyeceğini bilmeyen yeni sesleri müzik piyasasına kazandırmanın amaçlandığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.