Amatör Spor Kulüpleri Karşıyakada Yarıştı

Amatör Spor Kulüpleri Karşıyaka'da Yarıştı

Çeşitli etkinliklerle çocukları ve gençleri spora yönlendiren Karşıyaka Belediyesi, yarı yıl tatilinde ilçede bir turnuva düzenlendi. Amatör spor kulüplerinin katıldığı turnuvada, ilçenin en iyi penaltıcısı ve en iyi kalecisi seçildi.

- Çeşitli etkinliklerle çocukları ve gençleri spora yönlendiren Karşıyaka Belediyesi, yarı yıl tatilinde ilçede bir turnuva düzenlendi. Amatör spor kulüplerinin katıldığı turnuvada, ilçenin en iyi penaltıcısı ve en iyi kalecisi seçildi.

Hasan Türker Futbol Sahası'nda gerçekleşen turnuvaya, Karşıyaka’daki amatör spor kulüplerinin seçtiği bay-bayan penaltıcı ve kaleciler katıldı. 100 sporcunun yarıştığı turnuva çekişmeli anlara sahne oldu. Bu yıl ilk kez düzenlenen turnuvanın, önümüzdeki yıllarda gelenekselleşeceği ve genç sporculara yeteneklerini sergileme fırsatı verileceği belirtildi. Dereceye giren sporculara ödül olarak forma ve katılım belgeleri verildi. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da attığı penaltıları gole çevirince, keyifli anlar yaşandı.

Karşıyaka’nın bir spor kenti olduğunu ifade eden Başkan Akpınar, 7’den 70’e tüm bireylerin spor yapması için çalıştıklarını söyledi. Akpınar, "Kentimizi sporda daha ileriye taşımak için sporun her alanında faaliyetlerde bulunuyoruz. Sadece popüler sporlar değil, tüm branşlarda da iddialıyız. Bu turnuvadan yetişen sporcular da ileride Karşıyaka’ya ve Karşıyaka Spor Kulübüne hizmet edecek. Eminim Karşıyaka, spor alanında siz gençler sayesinde daha güzel günler yaşayacak" diye konuştu.

AMATÖR SPOR KULÜPLERİ KARŞIYAKA'DA YARIŞTI

AMATÖR SPOR KULÜPLERİ KARŞIYAKA'DA YARIŞTI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.