Ameliyatsız Yüz Germe Yöntemi İzmir’de

Ameliyatsız Yüz Germe Yöntemi İzmir’de

Estetikte yeni buluş olan ve yüz ifadesini kaybetmeden daha doğal bir gençlik kazandıran Mikrobotoks, İzmir’de ilk defa Medicalpark Hastanesi’nde uygulanmaya başlıyor.

- Estetikte yeni buluş olan ve yüz ifadesini kaybetmeden daha doğal bir gençlik kazandıran Mikrobotoks, İzmir’de ilk defa Medicalpark Hastanesi’nde uygulanmaya başlıyor.

Dünyada en çok uygulanan estetik işlem olma özelliğini koruyan botoksdaki en yeni yöntem olan mikrobotoks, İzmir’de uygulanmaya başladı. Özel hekimlerin uyguladığı yöntem İzmir’de ilk defa bir hastanede uygulamaya alınacak. Medicalpark Hastanesinde Dermatoloji Uzmanı Yrd.Doç. Hacer Önvural,“Botoksun seyreltilmiş dozlarda deri içerisine daha yaygın bir şekilde enjekte edilerek uygulandığı yeni hali mikrobotoks İzmir’de hastanemizde uygulanıyor” dedi.

MİMİKLER KAYBOLMUYOR

Botoksun kas hücreleri üzerinde etkisini gösteren sinir bağlantılarını bloke ederek kası bir süreliğine felç ettiğini belirten Dermatoloji Uzmanı Yrd. Doç. Hacer Önvural, yöntemle ilgili şu bilgileri verdi: “Dünyada en çok uygulanan estetik amaçlı işlemlerden biri olan mikrobotoks olarak da uygulanmaya başlanmıştır. Bu işlem kas içine yapılmıyor. Mimikleri ortadan kaldırmadan yüzde bir germe etkisi oluşturuyor. Daha çok gözenekli, yağlı ciltlerde yağ bezlerini küçültme amacıyla da uygulanan botoksun miktarını biraz sulandırarak uyguluyoruz. Yüzün geneline yani alın bölgesi, ağız çevresi, burun kenarlarına rahatlıkla mikrobotoks yapabiliyoruz. Yüzdeki kaslarımızı gevşetiyor ve çok ince çizgilerimizi de ortadan kaldırıyor. Açıkçası bu işleme ‘mimiklerimizi yok etmeden ameliyatsız yüz germe işlemi’ de diyebiliriz.”

Yöntemin ciltteki yağ bezelerini ortadan kaldırmak için de uygulandığını aktaran Önvural, “Gözenekleri geniş olan hastalarda yağ bezlerini küçültmek amaçlı işlem yapıyoruz. En önemlisi mikrobotoks da yaş sınırı da yok” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.