Analı oğullu oyuncu oldular

Analı oğullu oyuncu oldular

Dondurmam Gaymak isimli sinema filmiyle ünlenen Gülnihal Demir, oğlu Yiğit Dören ile birlikte Selçuklu sanatseverler ile buluştu. Usta oyuncu Gülnihal Demir, "Oğlum ile ben ikimiz de eğitim almadık, y...

Dondurmam Gaymak isimli sinema filmiyle ünlenen Gülnihal Demir, oğlu Yiğit Dören ile birlikte Selçuklu sanatseverler ile buluştu. Usta oyuncu Gülnihal Demir, "Oğlum ile ben ikimiz de eğitim almadık, yani alaylıyız; ama şimdiki gençler ilkokuldan başlıyorlar üniversiteden devam ediyorlar. Tabi eğitim oldu mu daha bir farklı oluyor" dedi.

Ünlü oyuncu Gülnihal Demir, oğlu Yiğit Dören ile birlikte Selçuklu sanatseverler ile bir araya geldi. Daha öncede bazı sahneleri Şirince’de çekilen ’Deliha’ filmi için Selçuk’a geldiğini, şimdi ise Selçuk Belediyesi Tiyatro Yönetmeni Erol Namdar’ın daveti üzerine ikinci kez Selçuk’ta bulunmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Gülnihal Demir, 24 yıl bankacılık yaptıktan sonra emekli olduğunu, 50 yaşından sonra da kendini sahnelerde bulduğunu söyledi.

"Oğlum ile ben ikimiz de eğitim almadık"

Selçuk-Efes Kent Belleğinde Selçuklu sanatseverlere oyunculuğa nasıl başladıklarını anlatan ve oyunculuğa 50 yaşından sonra başlayarak Dondurmam Gaymak, Mandıra Filozofu, Deliha filmleriyle Çocuklar Duymasın, Zengin Kız Fakir Oğlan gibi dizilerde aldığı rollerle ün kazanan Gülnihal Demir, bu işe gönül veren herkesin mutlaka denemesini istedi. Oğlu Yiğit Dören ile birlikte 14 yıldır oyunculuk yaptıklarını ifade eden Demir, "Severek yaptığınız sürece oyunculuk çok güzel bir şey. Gençlerimize mutlaka tavsiye ediyorum. Severek, isteyerek yaptıktan sonra muhteşem bir şey. Mutlaka denesinler" dedi.

Gençlere bu konuda öncelikle eğitim almalarını da tavsiye dene Demir, "Oğlum ile ben ikimiz de eğitim almadık, yani alaylıyız; ama şimdiki gençler ilkokuldan başlıyorlar üniversiteden devam ediyorlar. Tabi eğitim oldu mu daha bir farklı oluyor" diye konuştu.

Bugüne kadar 16’ya yakın sinema, 20’ye yakın dizi ve kamu spotlarında ile çeşitli reklam filmlerinde rol aldıklarını hatırlatan Muğlalı sanatçı Demir, en son çekilen Bahtiyar Bahtı Kara filminin tekrardan sinemalarda yer aldığını; ayrıca Muğla yöresinde çekimleri yapılacak olan yeni projeler için de hazırlıkların başladığını kaydetti. Oğlu Yiğit Dören ile birlikte Selçuklu sanatseverlerin kendileri hakkında ve oyunculuk ile ilgili sorularını da yanıtlayan Gülnihal Demir, davet edildikleri sürece her zaman konuk oyuncu olarak Selçuk’taki tiyatro sahnelerinde de yer almaktan mutluluk duyacaklarını ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.