Anaokulunun Başlattığı ’Gelecek İçin Okuyoruz’ Projesi Çığ Gibi Büyüdü

Anaokulunun Başlattığı ’Gelecek İçin Okuyoruz’ Projesi Çığ Gibi Büyüdü

İzmir’in Ödemiş ilçesinde bir anaokulu tarafından hayata geçirilen ’Gelecek İçin Okuyoruz’ projesi kapsamında 200 aile aynı anda kitap okurken, proje kısa sürede çığ gibi büyüdü.Ödemiş ilçesindeki ana...

İzmir’in Ödemiş ilçesinde bir anaokulu tarafından hayata geçirilen ’Gelecek İçin Okuyoruz’ projesi kapsamında 200 aile aynı anda kitap okurken, proje kısa sürede çığ gibi büyüdü.

Ödemiş ilçesindeki anaokulu, kentte ’Gelecek İçin Okuyoruz’ projesini hayata geçirdi. Proje kapsamında okul, her akşam saat 20.30 ile 21.30 arasını kitap okuma saati olarak belirledi. Uygulama kısa sürede hayata geçirilirken, kentte bulunan öğrenci ve veliler belirlenen saatte ellerine kitapları alarak bir saat boyunca her akşam kitap okumaya başladı. Her aile okuma öncesi cep telefonları ile bu anı fotoğraflayarak sosyal medya hesabında paylaştı. Daha sonra da bu fotoğrafları okul yönetimine gönderdi.

Okul Müdürü Mahmut Altay, 200 ailenin bundan sonraki günlerde aynı anda ’Gelecek için okuyoruz ’sloganı altında okumaya devam edeceklerini söyledi. Altay, "Ödemiş Anaokulu olarak ‘Gelecek elimizde’ sloganımızla eğitim öğretimimizi sürdürüyoruz. Bundan bir süre önce projelendirdiğimiz ve geçtiğimiz akşam saatlerinde başladığımız ‘Gelecek için okuyoruz’ projemiz ile 200 ailemiz çocuklarıyla birlikte akşam saat 20.30 ile 21.30 arasında kitaplarını okumaya başladı. Ailelerimizi kitap okuma öncesi ’saatlerinizi kurmayı unutmayın’ diye mesajlarımızı da atmıştık. Daha sonra ailelerimizden kitap okuma anlarından fotoğraflar istedik. Her ailemizden çok güzel kareler bizlere ulaştı ve bu fotoğrafları okulumuzun sitesinde paylaşmaya başladık" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.