Ankaragücü Yeni Sezon Hazırlıkları

Ankaragücü Yeni Sezon Hazırlıkları

Yeni sezon hazırlıklarına Bolu’da devam eden Ankaragücü, Van Belediyespor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi.Bolu Termal Otel’in sahasında saat 17.00’te başlayan karşılaşmayı Ankaragücü Başkanı...

Yeni sezon hazırlıklarına Bolu’da devam eden Ankaragücü, Van Belediyespor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Bolu Termal Otel’in sahasında saat 17.00’te başlayan karşılaşmayı Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, Yönetim Kurulu Üyeleri Ercan Soydaş ve Zekerya Murat ile birlikte izledi.

Müsabakanın ilk yarısına Ankaragücü takımı ideale yakın 11’le çıktı: İhsan Turgut Kirveli, Volkan Geyik, Gürkan Alver (Burak), Metin Aydın (Ali Sina Gayla), Mehmet Taşçı (Mahsun), Muhammed Gönülaçar (Arda), Harun Aydın (Ramazan), Orhan Evci (Tamer), Hasan Kaya (Ahmet), Onur Atasayar, Emir Özbay (Teoman Sefa Erkan).

Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımın geliştirdiği ataklardan sonuç çıkmadı ve devre 0-0 berabere kapandı. İkinci yarıya Emir-Teoman değişikliği ile başlayan Ankara ekibi, ataklarını sıklaştırarak, ilk yarıya oranla daha üstün bir oyun sergilemeye başladı. 55. dakikada Onur’un ortasına güzel bir vuruş yapan Teoman, attığı golle Ankaragücü’nü 1-0 öne geçirdi. Golden sonra da rakip kaleye yüklenen Ankaragücü’nde, Teoman ve Mahsun’un birer topları direkte patladı. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında oyuncu değişikliğine giden teknik direktör Aykan Atik, müsabakada bütün oyunculara şans verdi. Ankaragücü müsabakadan, Teoman’ın attığı gol ile 1-0 galip ayrıldı.

MEHMET YİĞİNER’E SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ PASTASI

Ankaragücü takımının konakladığı otelde teknik direktör Aykan Atik ve futbolcular, takım Başkanı Mehmet Yiğiner’e sürpriz doğum günü düzenledi. Takım Kaptanı Gürkan Alver galibiyeti Yiğiner’e armağan etti. Yiğiner, pastasını alkışlarla keserken, ilk dilimi takım kaptanı Gürkan Alver’in elinden yedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.