Ankaragücü’nden Köse’ye ziyaret

Ankaragücü’nden Köse’ye ziyaret

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner, ANKESOB ve Ankara Şoförler Odası yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Ankaragücü’nün...

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner, ANKESOB ve Ankara Şoförler Odası yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ankaragücü’nün köklü bir kulüp olduğunu belirterek takıma başarı dileyen Köse, Ankaragücü’nün futbolcusundan teknik heyetine kadar birlik ve beraberlik içinde büyük başarılara imza atacaklarına inandıklarını kaydetti.

Yerel yönetimlerin verdiği desteğin, çalışma azimlerini ve gayretlerini arttırdıklarını kaydeden Yiğiner de, futbolcuların imzaladığı 06 numaralı “Murat Köse” yazılı formayı Köse’ye takdim etti.

Ankaragücü’nün çalışmaları hakkında Yiğiner’den bilgi alan Köse, Ankaralı vatandaşlara da Ankaragücü’ne destek olmaları çağrısında bulundu. Köse, "Taraftar bir takımın ateşleyicisidir, dinamosudur. Maçın atmosferini değiştiren, statta heyecanı arttıran, sahada futbolcuyu ateşleyen taraftardır. Bütün Ankaralı hemşehrilerimizi şehrimizin takımı Ankaragücü’ne destek olmaya çağırıyorum. Gururluyuz, güçlüyüz, Ankaragüçlüyüz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.