Araç Kullanmasını Bilmese de En İyi O Yıkıyor

Araç Kullanmasını Bilmese de En İyi O Yıkıyor

Didim’de eşiyle birlikte oto yıkama işi yapan Fadime Kuşakçı erkekleri taş çıkartıyor.Güce dayalı olarak yapılan oto yıkama işini 5 yıldır yapan Kuşakçı “Araba kullanmasını bilmesem de çok iyi araç yı...

Didim’de eşiyle birlikte oto yıkama işi yapan Fadime Kuşakçı erkekleri taş çıkartıyor.

Güce dayalı olarak yapılan oto yıkama işini 5 yıldır yapan Kuşakçı “Araba kullanmasını bilmesem de çok iyi araç yıkıyorum. En kısa sürede ehliyet alarak araç kullanmayı öğreneceğim.” dedi.

Didim’de Efeler Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde eşi Mustafa Kuşakçı (48) ile birlikte 5 yıldır Oto yıkama işi yapan Fadime Kuşakçı (48) kadınların her işi yapabileceğini bir kez daha gösterdi.

5 yıl önce eşi Mustafa Kuşakçı ile birlikte oto yıkama işine başlayan 2 çocuk annesi Fadime Kuşakçı akşamları ev işiyle, gündüzleri de eşiyle birlikte iş yerine gelerek araç yıkıyor. İşyerinin kendisi üzerinde olduğunu ve eşiyle beraber gündüzleri işyerinde olduğunu belirten Fadime Kuşakçı “İşyerimizde araç yıkamanın yanı sıra oto kılıf ve aksesuar ürünleri satıyoruz. Çoğunlukla araç yıkama işi yapıyoruz. Bir aracın her türlü işi eşim olmasa da kendim tek başıma yapabiliyorum. Bir aracı 20 TL’ye yıkıyoruz ve 5 yıldır de evimize bu işyerinden geçindiriyoruz. Araba kullanmasını bilmesem de çok iyi araç yıkıyorum. En kısa sürede ehliyet alarak araç kullanmayı öğreneceğim.” dedi.

Eşi Mustafa Kuşakçı de eşinin yardımını ev dışında işyerinde de gördüğünü belirterek “İşimiz zor, bayan mesleği değil ama eşim bu işin üstesinden de geldi. Bir personelin yapacağı her işi yapabiliyor. O nedenler 5 yıldır beraberiz. Eşim evimizin dışında da işyerinde de her türlü işi yapabiliyor.” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.