Arçelik Genel Müdürü Dinçer Selendi’yi Ziyaret Etti

Arçelik Genel Müdürü Dinçer Selendi’yi Ziyaret Etti

Beyaz Eşya Sektörünün önde gelen isimlerinden olan Arçelik A.Ş.’nin Genel Müdürü Cemal Can Dinçer ile bazı bölge yöneticileri, Manisa’nın Selendi ilçe bayisi Mesut Kaya ve personeli ile kahvaltıda bir...

Beyaz Eşya Sektörünün önde gelen isimlerinden olan Arçelik A.Ş.’nin Genel Müdürü Cemal Can Dinçer ile bazı bölge yöneticileri, Manisa’nın Selendi ilçe bayisi Mesut Kaya ve personeli ile kahvaltıda bir araya geldi.

Selendi Atatürk Caddesindeki Arçelik Bayiinde yapılan kahvaltıya Arçelik A.Ş. Genel Müdürü Cemal Can Dinçer, İstanbul Marmara Bölge Yöneticisi Hakan Aydınlı, Ege Bölge Yöneticileri Yunus Bulut, İlker Sezer ve Emre Gözükara, Selendi Bayii Kayalar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Kaya, Selendi Belediyesi eski başkanlarından Muharrem Kaya ile mağaza personeli katıldı.

Kahvaltıda Genel Müdür Dinçer ile Selendi Bayi personeli karşılıklı sohbet etme imkanı buldu. Arçelik A.Ş. Genel Müdürü Cemal Can Dinçer, "Dayanıklı tüketim ve tüketici elektroniği sektöründe nüfus olarak 1. olan başarı grafiğini her gün yükselten Selendi Bayimize nezaket ziyaretinde bulunduk. Personelimizle sohbet ettik, şirketin çalışmaları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Onun için Selendi bayimizi tebrik ediyorum." şeklinde konuşurken, Arçelik Selendi Bayi Mesut Kaya ise, "Genel Müdürümüz Sayın Dinçer’e bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonra da bir araya geliriz." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum