Armağan Turhan Çine’ye Veda Etti

Armağan Turhan Çine’ye Veda Etti

3. Lig’den Bölgesel Amatör Lig’e düşen Çine Madranspor’u ligin 14. haftasında Erdoğan Özalp’tan aldığı teknik direktörlük koltuğunda 23 hafta oturan Armağan Turhan, sarı yeşillilerin küme düşmesiyle b...

3. Lig’den Bölgesel Amatör Lig’e düşen Çine Madranspor’u ligin 14. haftasında Erdoğan Özalp’tan aldığı teknik direktörlük koltuğunda 23 hafta oturan Armağan Turhan, sarı yeşillilerin küme düşmesiyle birlikte görevini noktaladığını açıkladı.

Kabus dolu bir sezon geçirerek yıllarca hayalini kurduğu 3. Lig’de sadece iki yıl tutunabilen Çine Madranspor’da takımı 14. haftada devralan Teknik Direktör Armağan Turhan, Çine’ye ve sarı yeşilli camiaya veda ettiğini açıkladı. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Çine ve Çine Madranspor’a övgü dolu sözleriyle veda eden Turhan, iyi dilek ve temennilerini paylaşarak gelecek sezonlarda Çiner Madranspor’a başarılar diledi.

“TÜM MESAİMİZİ TAKIMIMIZA HARCADIK”

Mesajında Madranspor’un kötü bir durumdan alıp iyi yerlere getiremeye gayret ettiklerini dile getiren Turhan, “Çine Madranspor’u tüm camianın ilk devrede düştü gözüyle baktığı bir takım halinden 10 Kasım’da 4 puanla aldık. Tüm paydaşlarımızla öncelikle Sportif Direktör Fatih Dereli, Bülent, Şakir ve Cihan hocamızla tüm mesaimizi takıma harcadık. Negatif olayları pozitif hale çevirerek tüm spor sevenlerin takdirini kazanarak bu mücadeleyi verdik. Bizi destekleyen belki sayıca az ama Çine sevgisi üst düzeyde olan taraftarların katkıları ile özelikle üst sıradaki rakiplerin korkulu rüyası olduk. İkinci devre aramıza katılan yeni oyuncuların da uyumu ile aradaki 17 puanlık farkı kapatarak 3 puana kadar düşürdük ama maalesef bir takım olumsuz gelişmeler birden bire ibrenin terse dönmesine neden oldu. 5 tane as oyuncumuzun sakatlanması bizim için büyük bir handikaba dönüştü. Alternatif oyuncuların performansı yeteri kadar işlemedi. Ekonomik sorunlar da üstüne binince ve gol yollarında şans ve beceri maalesef bu kötü sonu hazırladı” ifadelerine yer verdi.

“ÇİNE’NİN YERİ HEP AYRI KALACAK”

Çine’de kaldığı sürece bütün kolaylıkları sağlayan ve kendisine ve takımına destek veren taraftarlara ve yönetime teşekkür eden Turhan, “Belediye başkanımızın ikinci devre takıma sahip çıkması prim konularında yardım etmesine rağmen kırılma maçlarını alamadık. Hakemlerin de Çine Madranspor’a karşı ön yargılı tavır takınmaları kazanacağımız maçlardan boynu bükük ayrılmamıza neden oldu. Sonuçta Çine Madranspor çalıştığım süre içerisinde taraftarın şahsıma karşı göstermiş olduğu sevgi ve saygıdan dolayı minnetlerimi sunarım. Bana enişte lakabıyla bağırmaları bile beni son derece mutlu kılmıştır. Bir gün belki yollarımız Çine Madranspor camiası ile yine kesişir. Çine’nin benim meslek hayatımdaki önemli ve güzel yeri hep ayrı kalacak. Yönetim olarak da daha iç içe olduğumuz Ali Örter, Sabri Gürsoy ve Tuncay Erçin’e de verdikleri destekler için şükranlarımı sunuyorum. Diğer başkan ve yöneticilere de teşekkürler ediyorum. Çine Madranspor taraftarı Allah’a emanet olun yine inşallah profesyonel liglere çıkarsınız bu sizlere çok yakışıyor” diyerek Çinelilere veda etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.