Artı bir fazlasıyla bir günlük de olsa işbaşı yaptılar

Artı bir fazlasıyla bir günlük de olsa işbaşı yaptılar

21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü dolayısıyla farkındalık çalışması yapan Türk Telekom Manisa Müdürlüğü, 9 Down sendromlu çocuğa önce eğitim verdi ardından da ofislerde bir günlük çalışma imkanı ta...

21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü dolayısıyla farkındalık çalışması yapan Türk Telekom Manisa Müdürlüğü, 9 Down sendromlu çocuğa önce eğitim verdi ardından da ofislerde bir günlük çalışma imkanı tanıdı. Müşterilerle yakından ilgilenen özel çocuklar gün sonunda da bir günlük çalışma ücretlerini aldı.

Down sendromlu bireylerin sosyal hayatın içinde daha fazla yer alması için sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren Türk Telekom Manisa Müdürlüğü Down sendromlu çocuklara verdiği eğitimin ardından şehirdeki ofislerde bir günlük iş tecrübesi yaşamalarına vesile oldu.

Sosyal hayatın içinde olmanın mutluluğunu yaşayan engelli bireyler günün sonunda hem ücretlerini hem de firma tarafından hazırlanan çeşitli hediyeleri aldı. Türk Telekom Manisa Bölge Eğitmeni Burçin Yurdagül, "21 Mart Down Sendromlular Haftası olduğu için Türk Telekom ailesi olarak mağaza sahipleriyle, yatırımcılarımızla görüştük. Çocuklarımıza yönelik böyle bir etkinlik yapalım dedik. Bugün mağazalarımızda çocuklarımızı çalıştırdık. Sabah eğitimlerini benden aldılar. Kampanyalarla ilgili, sistemin nasıl işlediğiyle ilgili eğitimden geçtiler. Daha sonra da çocuklarımızı mağazalarımıza yerleştirdik" dedi.

Yurdagül ayrıca, gün boyu müşterilerle yakından ilgilenen özel çocukların gün sonunda hazırlanan çeşitli hediyelerin yanı sıra günlük ücretlerinin de takdim edileceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.