Aşkım Kapışmak, ’Kimim Ben’ ile insanı anlatacak

Aşkım Kapışmak, ’Kimim Ben’ ile insanı anlatacak

Aşkım Kapışmak’ın yeni kitabı ’Kimim Ben’, her bireyin kişisel yolculuğunda kendine soracağı en derin soruyu kurgulayacak.Kadınlar Sağdan Erkekler Soldan, Beni Benimle Aldatır mısın, Küçük Mutluluklar...

Aşkım Kapışmak’ın yeni kitabı ’Kimim Ben’, her bireyin kişisel yolculuğunda kendine soracağı en derin soruyu kurgulayacak.

Kadınlar Sağdan Erkekler Soldan, Beni Benimle Aldatır mısın, Küçük Mutluluklar Kitabı, Hangi Anne Hangi Babasınız, Yaşam Kitabı gibi çok okunan kitapların yazarı olan ve bugüne kadar başta Maltepe Cezaevi’nde çocuk ve gençlere motivasyon dersleri vermesinin yanı sıra zihinsel engelli ve kimsesiz çocuklarla gönüllü çalışan ünlü kişisel gelişim uzmanı Aşkım Kapışmak, yeni kitabı ’Kimim Ben’ ile bireyin kendi içsel yolculuğunun en derin sorularını gündeme taşıyor.

Bugüne kadar yurtdışında pek çok ülkede ve İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin pek çok farklı şehrinde kişisel gelişim ve iletişim eğitimi veren Aşkım Kapışmak’ın, yeni kitap ile varlık denizindeki en küçük noktayı; ’İnsanı’ anlattığı belirtildi.

Kitapta; Aşkım Kapışmak’ın tespitleri, dizeleri ve yönergelerine; Türk Müziğini Birleşik Krallık Parlamentosuna, Londra’nın önemli salonlarına taşımış Gülden Mutlu’nun müziği eşlik ettiği bilgisi verildi.

’Kimim Ben’ sorusuyla bireyi bir anlam arayışına, kişiliğin iç dünyasının bilinmez yönlerinin keşfine sürüklediği söylenen Aşkım Kapışmak’ın, yeni kitabı ile okuyucuyu görünen ve keşfedildiği sanılan suyun görünmeyen derinliklerine taşıdığı vurgulandı.

İnkilap Kitabevi’nden çıkan ’Kimim Ben’ kitabı ile birlikte Aşkım Kapışmak’ın şiirsel dizeleri ilk kez Gülden Mutlu müziği ile düzenlenmiş bir CD dinletisine de dönüştüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.