Aslanapa Belediyesinden  temizlik seferberliği

Aslanapa Belediyesinden temizlik seferberliği

Aslanapa Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri tarafından cadde, sokak, yol ve kaldırım kenarlarında bulunan yabani otların temizliğinine başlandığı bildirildi.İlçe genelindeki cadde, sokak ve bulvarla...

Aslanapa Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri tarafından cadde, sokak, yol ve kaldırım kenarlarında bulunan yabani otların temizliğinine başlandığı bildirildi.

İlçe genelindeki cadde, sokak ve bulvarların orta refüjleri ile kaldırım ve yol kenarlarında görüntü kirliliği oluşturan yabani otlar tırpan ve ot biçme makineleri ile biçilerek temizleniyor.

Belediye Başkanı Asaf Akar, yaptığı açıklamada, "Aslanapa bizim evimiz ve biz Aslanapa’yı daha yaşanılır, daha estetik bir hale getirmek için çalışıyoruz. Çöp konteynerlerini temizliyoruz. Boya ve bakımlarını yapıyoruz. Bahar aylarındaki yağışlar ve akabinde tabiatın canlanmasıyla yol kenarları, orta refüjler ve kaldırım kenarlarında yabani otlar çıkmaktadır. Temizlik İşleri Müdürlüğü personellerimizce görüntü kirliliğine sebep olan bu otların temizlenmesi çalışmalarımızı mevki ayrımı gözetmeksizin hummalı bir şekilde sürdürüyoruz. Aslanapa halkımızın daha temiz bir ortamda yaşaması için çalışmalarımız aralıksız devam edecek’’ ifadelerini kullandı. (YD - EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.