Aslanapa İmam Hatip Ortaokulu’nda velilere madde ve teknoloji bağımlılığı semineri

Aslanapa İmam Hatip Ortaokulu’nda velilere madde ve teknoloji bağımlılığı semineri

Kütahya’nın Aslanapa ilçesi İmam Hatip Ortaokulu’nda velilere yönelik madde ve teknoloji bağımlılığı konulu seminer düzenlendi.Aslanapa İmam Hatip Ortaokulu Rehber Öğretmeni Sefer Mutlu, Bilişim Tekn...

Kütahya’nın Aslanapa ilçesi İmam Hatip Ortaokulu’nda velilere yönelik madde ve teknoloji bağımlılığı konulu seminer düzenlendi.

Aslanapa İmam Hatip Ortaokulu Rehber Öğretmeni Sefer Mutlu, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Halil İbrahim Canbaş, Fen Bİlimleri Öğretmeni Meral Kule tarafından, okul toplantı salonunda veliler madde ve teknoloji bağımlılığı konularında bilgilendirildi.

Aslanapa İmam Hatip Ortaokulu Rehber Öğretmeni Sefer Mutlu, düzenlenen seminerin çok önemli olduğunu belirterek, ’’Hedefimiz genç kuşakları zararlı alışkanlıklardan ve bağımlılıklardan uzak tutmak. Tütün, alkol, uyuşturucu madde, kumar ve teknoloji bağımlılığı sadece ülkemizi değil tüm dünyanın geleceğini tehdit ediyor. Dünyada iyi ve kötü vardır, biz iyiliklerin sayısını arttırmak için uğraşacağız. Kötü alışkanlıklardan uzak durmalıyız. Bu kapsamda velilerimizi bilgilendirdik. Onlarda evlatlarını iyi kontrol edip zamanında gerekli müdahaleyi yapmalıdırlar" dedi.

Seminer karşılıklı soru ve cevaplarla sona erdi.(YD-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.