Aslanapa’da Bahar ve Bisiklet Şenliği

Aslanapa’da Bahar ve Bisiklet Şenliği

Kütahya’nın Aslanapa ilçesinde ilkbahar, 7’den 70’e vatandaşların ve öğrencilerin katılımıyla, 8 kilometrelik bisiklet turu ve çeşitli etkinliklerle kutlandı.Kaymakamlık binası önünden yaklaşık 150 ki...

Kütahya’nın Aslanapa ilçesinde ilkbahar, 7’den 70’e vatandaşların ve öğrencilerin katılımıyla, 8 kilometrelik bisiklet turu ve çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kaymakamlık binası önünden yaklaşık 150 kişilik gurupla başlayan bisiklet turu Aslanapa çevre yolu güzergahından dönülerek Anadolu Lisesi’nde sona erdi. Aslanapa Kaymakamı Yunus Emre Şahin ve daire amirlerininde katıldığı etkinliği, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Turhan Yavuz organize etti.

Etkinliğin 7’den 70’e herkesin katılmasıyla çok güzel geçtiğini belirten Yavuz, ’’Gençlik ve Spor Bakanlığımızın 2018 yılı faaliyet programı gereği ’Koşabiliyorken koş’ projesi kapsamında ilçemizde hafta başından itibaren çeşitli etkinliklerle beraber aynı zamanda bahar şenliklerini kutlamış bulunuyoruz. Bugünde çocuklarımız, öğrencilerimiz, köylerde dahil olmak üzere tüm halkımızın katılımıyla bisiklet şenliği organize ettik. Yaklaşık 150 öğrenci ve velimizin katıldığı bisiklet şenliğimiz sorunsuz geçti. Düzenlenen bu etkinlikte Kaymakamımız Yunus Emre Şahin’in, Belediye Başkanımız Asaf Akar’ın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sadık Ölçen’in, Gençlik Merkezi Ercan Şirin’in büyük katkıları olmuştur, Kendilerine şükranlarımı sunuyorum’’ dedi.

Bahar Şenliklerine katılan Aslanapa ve köylerinde görevli imamlar, öğrenciler ve vatandaşlar etkinliği düzenleyen ve emeği olan herkese teşekkür ettiler.

Etkinlik sonunda tüm katılımcılara köfte, ayran ikram edildi. Kütahya Gençlik Merkezi ekibi, palyoçalarıyla minik öğrencileri eğlendirirken, müzik eşliğinde vatandaşlarla halaylar çekip gönüllerince eğlendiler. (YD-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.