Aslanapa’da bisiklet ve bahar şenliği etkinliği

Aslanapa’da bisiklet ve bahar şenliği etkinliği

Kütahya’nın Aslanapa ilçesinde ilkbahar, 7’den 70’e vatandaşların ve öğrencilerin katılımıyla, 7, 5 kilometrelik bisiklet turu ve çeşitli etkinliklerle kutlandı.Kaymakamlık binası önünden yaklaşık 12...

Kütahya’nın Aslanapa ilçesinde ilkbahar, 7’den 70’e vatandaşların ve öğrencilerin katılımıyla, 7, 5 kilometrelik bisiklet turu ve çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kaymakamlık binası önünden yaklaşık 120 kişilik gurupla başlayan bisiklet turu Aslanapa çevre yolu güzergahından dönülerek Pınarbaşı Mahallesinde sona erdi. Kütahya Vali Yardımcısı Kenan Keskin, Aslanapa Belediye Başkanı Gökhan Gürel ve daire amirlerininde katıldığı etkinliği, İlçe Gençlik Hizmetleri Müdürü Turhan Yavuz organize etti.

Etkinlikte tüm katılımcılara köfte, ayran ikram edildi. Kütahya Gençlik Merkezi ekibi, palyoçalarıyla minik öğrencileri eğlendirirken, müzik eşliğinde vatandaşlarla halaylar çekip gönüllerince eğlendiler. Öğrenciler halat çekme, ip atlama, şarkılarla oyunlar gibi çeşitli etkinlikler düzenlendi. Veliler top oynayıp baharı karşıladılar.

İlçe Gençlik Hizmetleri Müdürü Turhan Yavuz, yaptığı açıklamada, ’’Gençlik haftası kapsamında yaklaşık 120 öğrencimizin katılımıyla. Aslanapa ilçemiz ve Pınarbaşı mahallemiz arasında yaklaşık 7.5 kilometrelik parkurda bisiklet şenliği gerçekleştireceğiz. Amacımız yarışmak değil sadece küçükten büyüğe herkesin katılımıyla bir farkındalık oluşturmak’’ dedi.

Kütahya Vali Yardımcısı Keman Keskin Herkesin dikkatini hem spora, hem gençliğin önemine, hemde birlik beraberlik ruhunu geliştirme bağlamında, insabların birlkte hareket edeibilme duygusunu geliştirmek adına gençler bir araya gelmiş bulunuyor. Daire amirlerimizle birlikte ve kısmende vatandaşlarımızın katılımı ile 7 buçuk kilometrelik bir parkurda bisikletle spor olacak. Gençlerimiz çok heyecanlı ve çok mutlu’’ ifadelerini kulandı.

Etkinlikte polis ve jandarma güvenlik tedbirleri alırken, 112 sağlık ekipleri de olası bir bisiklet kazasına karşı tedbir amaçlı olarak etkinlik sonuna kadar hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.