Asma Tavan Çöktü: 7 Yaralı

Asma Tavan Çöktü: 7 Yaralı

İzmir’in Kemalpaşa ilçesindeki bir fabrikada onarım çalışması yapan 7 işçi, iddiaya göre asma tavanın çökmesiyle yaralandı. Çevredeki hastanelere kaldırılan yaralı işçilerin durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

- İzmir’in Kemalpaşa ilçesindeki bir fabrikada onarım çalışması yapan 7 işçi, iddiaya göre asma tavanın çökmesiyle yaralandı. Çevredeki hastanelere kaldırılan yaralı işçilerin durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olay, Kemalpaşa ilçesindeki bir fabrikada bugün saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Asma tavanın onarımı için çalışmaya başlayan müteahhit firma işçileri, iddiaya göre 7 kişi birden panelin üzerine çıkınca asma tavan çöktü. Yaklaşık 4 metrelik yükseklikten yere düşen işçiler, olay yerine gelen çok sayıda ambulansla çevre hastanelere sevk edildi. İlk müdahalenin ardından işçilerden Ömer Yakışıklı (30) ile Yakup Yıldırım (28) Ege Üniversitesi, Mehmet Aydın (36) Bornova Türkan Özilhan Devlet, Yasin Yıldırım (25), İsmail Kaya (50), Serkan Cingöz (25) ve Seyithan Türk (38) ise Kemalpaşa Devlet hastanelerine kaldırılıp tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

ASMA TAVAN ÇÖKTÜ: 7 YARALI

ASMA TAVAN ÇÖKTÜ: 7 YARALI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.