Assan Panel Genel Müdürü Tolga Akar yeniden EAPP Yönetim Kuruluna seçildi

Assan Panel Genel Müdürü Tolga Akar yeniden EAPP Yönetim Kuruluna seçildi

Kibar Holding grup şirketlerinden Assan Panel’in Genel Müdürü Tolga Akar, bir kez daha EAPP yönetim kurulu üyesi olarak seçildi. Akar, Türkiye’den sektörün tek temsilcisi olarak görevini 2 yıl daha sü...

Kibar Holding grup şirketlerinden Assan Panel’in Genel Müdürü Tolga Akar, bir kez daha EAPP yönetim kurulu üyesi olarak seçildi. Akar, Türkiye’den sektörün tek temsilcisi olarak görevini 2 yıl daha sürdürecek.

Kibar Grubu şirketlerinden Assan Panel’in Genel Müdürü, aynı zamanda Türkiye’de panel sektörünün en büyük çatı kuruluşlarından biri olan Panelder’in Yönetim Kurulu Başkanı olan Tolga Akar, Avrupa Panel ve Profil Derneği (EAPP) Yönetim Üyesi olarak sürdürdüğü bir diğer önemli görevini 2 yıl daha üstlenecek. Küresel ölçekte sektörün en önemli ve en büyük kuruluşlarından biri olan EAAP’nin üyeleri, yeni yönetim kuruluna bir kez daha Tolga Akar’ı seçti.

Tolga Akar, ulusal ve uluslararası derneklerin sektörün gelişimi açısından büyük önem taşıdığını belirterek, “Assan Panel olarak bu önemin farkındalığı ve bilinciyle oldukça aktif davranıyoruz. Avrupa Panel ve Profil Derneği, sektörümüzün dünya çapında yüzde 80’ini temsil ediyor. Buradaki varlığımız sektörümüzün Türkiye’deki gelişimi açısından da kritik önem taşıyor. Ülkemizdeki gelişmeleri, potansiyeli, mevcut sorun ve çözüm önerilerimizi büyük ve çok sesli bir platformda masaya yatırma imkanı buluyoruz. Ülkemizde sektörümüzün gelişimine katkı sunmak için sorumluluk almaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.