Atabay: "Didim’de Yapılmayan Yol Kalmayacak"

Atabay: "Didim’de Yapılmayan Yol Kalmayacak"

Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, Sedef Koy’da devam eden parke taşı ile yol yapım çalışmalarını yerinde denetledi.Didim Sedef Koy’daki 3109 - 3110 - 3111 -3112 - 3150 - 3151 sokaklardaki parke t...

Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, Sedef Koy’da devam eden parke taşı ile yol yapım çalışmalarını yerinde denetledi.

Didim Sedef Koy’daki 3109 - 3110 - 3111 -3112 - 3150 - 3151 sokaklardaki parke taşı döşeme çalışmaları, yağmur suyu hattı ve tretuvar yapımı çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Denetleme çalışmaların da Mavişehirli vatandaşlarla bir araya gelen A.Deniz Atabay, vatandaşların sorunları dinledi ve çözüm önerilerinde bulundu.

Çalışmaların hızla devam ettiğini ve 15 gün içerisinde son bulacağını belirten Atabay, "Vatandaşlarımızın sağlıklı şartlar içinde yaşamını sürdürebilmesi için ben ve ekibim çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz, söz verdiğimiz gibi vatandaşlarımıza hizmetin en kalitelisini sunacağız, Didim’de yapılmayan yol kalmayacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.