Atal 8. Mezunlarını Uğurladı

Atal 8. Mezunlarını Uğurladı

Aydın Atatürk Anadolu Lisesi (ATAL), 2015-2016 eğitim-öğretim döneminin bitimine sayılı günler kala düzenlediği mezuniyet töreni ile 8’inci dönem mezunlarını uğurladı.ATAL 8’inci dönem mezunu … öğrenc...

Aydın Atatürk Anadolu Lisesi (ATAL), 2015-2016 eğitim-öğretim döneminin bitimine sayılı günler kala düzenlediği mezuniyet töreni ile 8’inci dönem mezunlarını uğurladı.

ATAL 8’inci dönem mezunu … öğrencisi için okul bahçesinde tören düzenledi. ATAL bahçesinde yapılan mezuniyet törenine ATAL Kurucu Müdürü Ali Erdoğan, Okul Müdürü Bahattin Akayadın, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende ilk olarak açılış konuşmasını Okul Birliği Başkanı Fatma Taşkıran yaptı. Öğrencilerin sesi olmanın kendilerine mutluluk verdiğini kaydeden Okul Aile Birliği Başkanı Fatma Taşkıran, “Çocuklarımızın yarınlara en iyi bir şekilde hazırlanmalarını sağlamak için veli-okul iş birliğini en verimli seviyeye ulaştırmak okulumuzda önemli bir amaçtır. Bu amaca ulaşmakta en önemli katkıyı sağlayabileceğimiz kurul da kuşkusuz okul aile birliğidir. Öğrencilerimizin başarısı için okul idaresi, öğretmenler ve okul aile birliği olarak görevlerimizi yerine getirmek zorundayız ve bu amaçla çalışıyoruz. Okulumuzu ve öğrencilerimizi çok seviyoruz. Mezun olan öğrencilerimizi de kutluyoruz” dedi.

“HAYAT SINAVININ BÜTÜNLEMESİ YOKTUR”

Aydın Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Bahattin Akaydın da mezun olan öğrencilere yönelik yaptığı konuşmada, “Zaman içerisinde okulunuzdan çok iyi bilgi ve donanımla ayrıldığınızın, birçok şey bildiğinizin farkına varacaksınız. Hayatın bu yeni aşamasında okul yılları bir tatlı anı olarak kalırken asıl zorlu ve bütünlemesi olmayan hayat sınavında mezun olan bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum. Yolunuz bahtınız açık olsun. İleriki yıllarda yine karşılaştığımızda sizleri başarılı bir iş adamı, güzel işler başarmış bireyler, mutlu ve huzurlu yaşam süren insanlar olarak görmek bizim gururumuz olacaktır” ifadelerini kullandı.

MEZUNİYET SEVİNCİ YAŞADILAR

Okul birincilerinin isimlerinin yaşatıldığı kütüğe, 2015-2016 yılı eğitim öğretim yılı birincisi olan 12/B sınıfı öğrencisi Edanur Dönmez kendi ismini çaktı. Mezun olan öğrenciler ile gelecek yıl mezun olacak olan öğrenciler arasında bayrak ve flama devir teslimin de yapıldığı törende, mezun olan öğrencilere temsili diplomaları da takdim edildi. Sınıf başkanları tarafından kesilen mezuniyet pastasının ardından da okul merdivenlerine geçen öğrenciler havaya attıkları kep ile mezun olmanın büyük sevincini yaşadı. Son olarak da öğrenciler ve veliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar canlı müzik eşliğinde hoş vakit geçirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.