Ataman: "Tucker’ı Durdurduk Ve Galip Geldik"

Ataman: "Tucker’ı Durdurduk Ve Galip Geldik"

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Torku Konyaspor karşılaşmasının ardından yaptığı değerlendirmede, “Tucker’ı durdurduk ve 13 sayılık bir galibiyetle evimize gidiyoruz” dedi.Spor Toto Ba...

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Torku Konyaspor karşılaşmasının ardından yaptığı değerlendirmede, “Tucker’ı durdurduk ve 13 sayılık bir galibiyetle evimize gidiyoruz” dedi.

Spor Toto Basketbol Ligi’nin 8. haftasında sahasında Torku Konyaspor ile karşılaşan Galatasaray Odeabank, mücadeleden 78-65 galip ayrıldı. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, “İki zor deplasman maçının ardından buraya geldik. Bugün de 5. gündeki 3. maçımız. Aslında maçın başında başlayan 5’imizle müthiş bir hücum ve savunma izledik. Fark da olunca biraz da takımı dinlendirmek istedik. Oyuncu rotasyonunu biraz abarttım. Aynı anda 3-4 oyuncuyu çıkartınca ve rotasyonla da bu akşam Sinan’ı ayak bileğinde sakatlığı olduğu için kullanmadığımız için düzen dışına çıktık. Hücumda zorlanmaya başladık. Bu bizi savunma konsantrasyonumuzun dışına itti” dedi.

"TUCKER’I DURDURMAMIZ GEREKTİĞİNİ KONUŞTUK"

Konuk ekibin ABD’li skorer oyuncusu Tucker’ın ilk devre olağanüstü sayılar attığını ifade eden Ataman, sözlerini şöyle tamamladı:

“Tucker çok zor atışları soktu ve savunmamızın düştüğünü gördük. Devre arası konuştuk. Özellikle Tucker’ı durdurmamız gerektiğini, daha yakın oynamamız gerektiğini konuştuk. Zaten sayıların neredeyse yarısını Clay Tucker atmış. Onun dışında Göksenin’i Tucker’ın üzerine verdik. Tucker’ı durdurduk. Hücumda biraz zorlandık alan savunmasına karşı ama bunu da Micov’un dış atışlarıyla yenince sonuçta da 13 sayılık bir galibiyetle cumartesi akşamı evimize gidiyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.