Atatürk, Didim’deki Okul Bahçesinde Resmedildi

Atatürk, Didim’deki Okul Bahçesinde Resmedildi

TEOG sınavlarında Didim birincisi ve Aydın il üçüncülüğü elde eden Didim Selçuk Özsoy Ortaokulu, yıl sonu mezuniyet töreni öncesinde hazırladığı Atatürk portresini beğeniye sundu.Didim Selçuk Özsoy Or...

TEOG sınavlarında Didim birincisi ve Aydın il üçüncülüğü elde eden Didim Selçuk Özsoy Ortaokulu, yıl sonu mezuniyet töreni öncesinde hazırladığı Atatürk portresini beğeniye sundu.

Didim Selçuk Özsoy Ortaokulu yılsonunda yapacağı mezuniyet töreni çalışmaları kapsamında hazırlayacağı Atatürk portresini basının beğenisine sundu. Okul Öğretmenleri Gonca Arıcı, Saliha Kılcı, Esen Çelik ve Belgin Demirhan ile birlikte çalışarak düzenledikleri ve Müdür yardımcıları Muhammet İnce ve Remzi Devrim koordine ettiği koreografiyle okul bahçesinde Atatürk portresi çizildi. Okul bünyesinde bu yıl mezun olacak 220 öğrencinin hazırladığı koreografi çalışmasının 15 günlük bir çalışmayla ortaya çıktığı öğrenildi.

Okul Müdürü Emrah Öztürk 2 Haziran Perşembe günü Okul bahçesinde mezuniyet töreni düzenleneceğini belirterek “Mezuniyet törenimizde birçok etkinlik yapılacak. Bu etkinliklerimizden birisi de Atatürk portresi oluşumu olacak. Tüm Didimlileri mezuniyet törenimize bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.